ΑΟΚ Μπάσκετ

Η Γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ με αμαξίδιο, διεξήχθη το Σάββατο (06/04).

Η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του ΑΟ Καβάλα θα υποδεχθεί το Σάββατο (06/04), την ομάδα του Παναθηναϊκού, στο κλειστό αθλητικό κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καλαμίτσας, στις 19.30 το απόγευμα.

Η Β’ φάση και τα πλέι οφ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ συνεχίζονται, με τις τρεις ομάδες από τις τέσσερις που θα συμμετάσχουν στη Γ’ φάση να είναι ήδη γνωστές.

Η Β’ φάση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ άρχισε το Σάββατο (09/03).

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής, στον Βόρειο Όμιλο της Α2 κατηγορίας, ο ΑΟ Καβάλα δεν συνάντησε εμπόδια κι έφυγε από τις Σέρρες με το «διπλό», επικρατώντας επί του Πανσερραϊκού με 27-60.

Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και πλέον οι ομάδες συνεχίζουν στη Β’ φάση και τα πλέι οφ.

Την Τρίτη (20/02) επισκέφτηκε το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Καβάλας, η ομάδα μπάσκετ σε αμαξίδιο του ΑΟ Καβάλα.

Το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και φέτος διεξάγεται σε δύο ομίλους, με τις ομάδες να στοχεύουν στην πολυπόθητη άνοδο στη National League 2 και την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.

Ο ΑΟ Καβάλα νίκησε τον Άρη Θεσσαλονίκης με 45-29, στο κλειστό της Καλαμίτσας, την Κυριακή (14/01), για το πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ με αμαξίδιο.

Στο πρώτο παιχνίδι για το 2024 και το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ο ΑΟ Καβάλα επικράτησε με 62-83 επί των νέων της Αγίας Βαρβάρας, στο κλειστό τον Ποταμουδίων, το Σάββατο (07/01).

Στο κλειστό των Ποταμουδίων το Σάββατο (21/10) στις 19:00 το απόγευμα, θα γίνει το καβαλιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΟ Καβάλα και νέους της Αγίας Βαρβάρας.