Την Τρίτη 8 Απριλίου έγινε συνάντηση μεταξύ του υφυπουργού Υγείας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, και του αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Αλέξανδρου Ιωσηφίδη, και συζητήθηκε η ανάγκη ενίσχυσης μέσω αναπτυξιακών προγραμμάτων, του τομέα της ψυχικής υγείας στην περιφέρεια ΑΜΘ.

 

Σχετική ανακοίνωση του κ. Ιωσηφίδη αναφέρει τα εξής:

“Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες 8 Απριλίου στο Υπουργείο Υγείας συνάντηση μεταξύ του Υφυπουργού Υγείας κ. Βαρτζόπουλου Δημήτρη και του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας της ΠΑΜΘ κ. Αλέξανδρο Ιωσηφίδη.

 

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η ενίσχυση των πολιτικών ψυχικής υγείας και η αναπτυξιακή προοπτική που μπορεί να δρομολογηθεί, σε συνεργασία με τους φορείς Κοινωνικής Οικονομίας της ΠΑΜΘ οι οποίες δραστηριοποιούνται σε αυτό το αντικείμενο.

 

Ο κ. Ιωσηφίδης επισήμανε την ανάγκη ενίσχυσης, μέσω αναπτυξιακών προγραμμάτων του τομέα της ψυχικής υγείας στην Περιφέρεια ΑΜΘ, λαμβάνοντας τη διαβεβαίωση από τον Υφυπουργό κ. Βαρτζόπουλο για μελλοντική συνεργασία.”