Την εκδήλωση για την κοπή της πίτας διοργάνωσε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 ο Όμιλος Ποντίων Χορευτών Καβάλας.

 

Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

 

Ο Όμιλος Ποντίων Χορευτών Καβάλας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τα μέλη και τους φίλους που συμμετείχαν στην καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 10/2/2024.

 

Η συμμετοχή ανθρώπων κάθε ηλικίας, ο ατελείωτος χορός και το τραγούδι, αποτελούν για εμάς τα καλύτερα υλικά για τη συνέχιση του έργου μας.

 

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά για την παρουσία τους, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου Στέφανο για τις ευλογίες του, τον βουλευτή Καβάλας Γιάννη Πασχαλίδη, τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο, τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας Αλέξανδρο Ιωσηφίδη, και τον πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και εκπρόσωπο του δημάρχου Καβάλας Αρχέλαο Γρανά.

 

Επιπρόσθετα μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Καρβάλης – Λεύκης, ο Ποντιακός Σύλλογος Κρυονερίου Ο ΑΚΡΙΤΑΣ, ο Ποντιακός Σύλλογος Κρηνίδων ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ο Π.Α.Σ. ΠΟΝΤΟΣ ΧΟΡΤΟΚΟΠΙΟΥ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κεφαλαρίου Δράμας και ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ροδόπης Η ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ .

 

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς μας, οι οποίοι γενναιόδωρα αγκάλιασαν τη φετινή μας γιορτή, καθώς επίσης και τους καλλιτέχνες που έβαλαν για μια ακόμα φορά, ψηλά τον πήχη της διασκέδασης. Και του χρόνου!