Ο Σάκης Τσίρος (“θείος Σάκης”), ενημέρωσε τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο δημοτικής Αστυνομίας και Προστασίας ζώων συντροφιάς του Δήμου Καβάλας, Χρήστο Τσιτσιλικάκη, για όλες τις δράσεις που έχει κάνει για τις αδέσποτες γάτες της Καβάλας.

 

Σχετική ανακοίνωση του κ. Τσίρου αναφέρει τα εξής:

“Στα γραφεία του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Δημοτικής Αστυνομίας και Προστασίας Ζώων Συντροφιάς του Δήμου Καβάλας, Χρήστου Τσιτσιλικάκη, βρέθηκε ο “θείος Σάκης” το πρωί της Δευτέρας.

 

Η συνάντηση των δύο ανδρών ήταν η πρώτη από τότε που ο κ. Τσιτσιλικάκης ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί κατ' ιδίαν από τον κ. Τσίρο για όλες τις δράσεις που είχε πραγματοποιήσει με τον προκάτοχο του κ. Απόστολο Μουμτσάκη και καθ' όλη την συνεργασία του με την Δήμο Καβάλας.

 

Ο κ. Τσιτσιλάκης έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος απ' όλες τις δραστηριότητες του “θείου Σάκη” και των ανθρώπων που τον στηρίζουν, ενώ δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει για το έργο που προσφέρει στην κοινωνία της Καβάλας και στις δεκάδες αδέσποτες γατούλες της πόλης.”