Χριστούγεννα στην Καβάλα 2023

 

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου

 

17:30: Παλιά Μουσική – Τζαμί Χαλίλ Μπέη - Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ»

 

Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Παναγίας «Το Κάστρο», φωταγωγεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του. Ταξίδι  στη μαγεία των ημερών με εορταστικές μελωδίες και κάλαντα από την χορωδία του Συλλόγου. Παρέα με τον Άγιο Βασίλη που θα μοιράζει δώρα, διαδραστικές δραστηριότητες και ζωγραφική προσώπου για παιδιά. Στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή θα συμμετέχουν οι μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου.

 

- 18:00: 2ο ΚΑΠΗ Βύρωνα

 

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά και ενήλικες από τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής.

 

Παραμυθούπολη Νέστου

 

- 17:00- 21:00

 

Το χωριό του Αι Βασίλη σας περιμένει με διάφορες χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες από τους βοηθούς του, μασκότ και ξυλοπόδαροι διασκεδάζουν με τα παιδιά παράσταση με μαγικά κόλπα από το μάγο Roger frost με χριστουγεννιάτικη διάθεση και πολλές εκπλήξεις.

 

- 20:00

 

Συναυλία με έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα, με την Ιωάννα Αθανασιάδου

 

Ονειρούπολη, Δράμα

 

- 18:00 κεντρική σκηνή

 

Η σχολή χορού Βενετία πουλί Αμυγδαλεώνα Καβάλας με γιορτινή διάθεση επισκέπτεται τη σκηνή της Ονειρούπολης με χώρους κλασσικού, τζαζ, σύγχρονου, μοντέρνου και hip hop ρυθμού για να μοιραστεί λίγη από την χριστουγεννιάτικη μαγεία.

 

- 19:00 κεντρική σκηνή

 

Το εργαστήρι λαογραφικών μελετών και παραδοσιακών χορών ο πύργος παρουσιάζει χορούς της Ηπείρου και ντόπιους χορούς των Σερρών.

 

- 7:45 κεντρική σκηνή

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος γυναικών Προβατάς Σερρών έρχεται στη σκηνή της Ονειρούπολης με χορούς από τη Θράκη.