Με επιτυχία διεξήχθη η εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσε η Ένωσή Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Μακεδονίας, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας. Οι εθελοντές βοήθησαν έτσι ώστε ώστε να ενισχυθεί η Τράπεζας Αίματος, που διατηρεί η Ένωσή στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

 

Το ευχαριστήριο μήνυμα της Ένωσης αναφέρει τα εξής:

“Με επιτυχία διεξήχθη η εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσε η Ένωσή μας, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας Α.Ε.

 

Αλληλεγγύη και ανθρωπιά ενέπνευσαν και κινητοποίησαν τους εθελοντές αιμοδότες μας, συναδέλφους και πολίτες, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος, που διατηρεί η Ένωσή μας στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Τους ευχαριστούμε πολύ.

 

Η προσφορά προς τον συνάνθρωπο αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, ακόμη κι αν υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι αδυναμίας υλοποίησής της.

 

Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και το Περιφερειακό Τμήμα Καβάλας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη συνεισφορά, καθοδήγηση και επίβλεψη τους καθ’όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, καθώς και τον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας Α.Ε. για τη διάθεση της αίθουσας.

 

ΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ, ΜΟΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.”