Επίσκεψη στην Καβάλα για την τελευταία Κυριακή πριν τις επαναληπτικές βουλευτικές εκλογές προγραμματίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

 

Σύμφωνα με όσες πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές, ο πρόεδρος του κόμματος σκοπεύει να κάνει μια περιοδεία σε στοχευμένες περιοχές της Θράκης που δεν είχε επισκεφεί κατά την προηγούμενη περιοδεία του, όταν είχε επιλέξει την Κομοτηνή ως την πόλη της κεντρικής του ομιλίας.

 

Αυτή τη φορά, η περιοδεία αυτή σχεδιάζεται να έχει κατάληξη στην Καβάλα με πραγματοποίηση ομιλίας το βράδυ της Κυριακής.

 

Πιθανότερο σημείο για την ομιλία Ανδρουλάκη είναι η πλατεία Κρίτωνος Κονσουλίδη (πρώην περίπτερο ΕΟΤ) όπου λειτουργεί και το προεκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Θυμίζεται ότι εκεί είχε μιλήσει πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου ο Δημήτρης Μάντζος. 

 

Σημειώνεται ότι η επίσκεψη στην Καβάλα έχει μπει στον βασικό προγραμματισμό αλλά δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί αφού πάντοτε στα επιτελεία των αρχηγών κομμάτων γίνονται κινήσεις της τελευταίας στιγμής, αναλόγως και με τις πολιτικές εξελίξεις.

 

Στο μεταξύ, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, δίνει ιδιαίτερο βάρος στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη, όπου τα ποσοστά του είναι ιδιαίτερα χαμηλά.

 

Η Χαριλάου Τρικούπη θέλει να αυξήσει όσο το δυνατόν τα ποσοστά της στις δύο αυτές περιοχές, καθώς ψηφίζει το μεγαλύτερο ποσοστό του εκλογικού σώματος.