ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ Καβάλας με αφορμή την επίσκεψη του υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη στην Καβάλα, εξέδωσε ανακοίνωση, που μεταξύ άλλων αναφέρει “Καλωσορίζουμε τον πολιτικό που ξεπούλησε αρχές και αξίες για μία υπουργική καρέκλα, εξαργυρώνοντας την πολύμηνη παρουσία του στις τηλεοπτικές εκπομπές, στις οποίες έκανε σκληρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ και στον πρόεδρό του. Καλωσορίζουμε τον πολιτικό που αναδείχθηκε και ευεργετήθηκε από το ΠΑΣΟΚ, τα μέλη και τους ψηφοφόρους της δημοκρατικής παράταξης.”

Το ΠΑΣΟΚ Καβάλας είχε βγάλει ανακοίνωση κάνοντας έντονη κριτική προς τον βουλευτή Καβάλας, Μακάριο Λαζαρίδη, που είχε δηλώσει πως η κυβέρνηση εκσυγχρόνισε το νοσοκομείο της Καβάλας. Ο βουλευτής απάντησε αναφέροντας μεταξύ άλλων “Κατηγορούν την κυβέρνηση για τα απογευματινά χειρουργεία, ξεχνώντας πως το ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που το 2001 τα καθιέρωσε”.

Στο theopinion.gr και τον Δημήτρη Συρμάτση, μίλησε ο Καβαλιώτης ευρωβουλευτής, Θοδωρής Ζαγοράκης, αναφέροντας τους λόγους που επέλεξε το ΠΑΣΟΚ για την υποψηφιότητα του, αλλά και απαντώντας σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που ανέφεραν πως δεν είχε ενημερώσει για την αποχώρηση του από την “γαλάζια” παράταξη.

Το ΠΑΣΟΚ Καβάλας με ανακοίνωση του έδειξε την έντονη δυσαρέσκεια του για την απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, να αποσπαστούν, για 3 μήνες, 29 αστυνομικοί από την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας σε αυτή της Θεσσαλονίκης. 

 

Την αντίθεση του με τον τρόπο που λειτουργεί το μέτρο των απογευματινών χειρουργείων στα νοσοκομεία τόνισε σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ Καβάλας, αναφέροντας όμως πως δεν διαφωνεί με τον θεσμό των απογευματινών χειρουργείων γενικά, όμως είναι διαφορετικό να κάνεις απογευματινά χειρουργεία με συμβολικό εισιτήριο και διαφορετικό να πληρώνεις από την τσέπη σου έως 2.000 ευρώ, όπως τονίζει.

Την Κυριακή (28/01) η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Καβάλας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, με τον Ανδρέα Σπυρόπουλο, γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, να δίνει το παρών.

Συνάντηση είχαν τη Δευτέρα (15/01), με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, οι εργαζόμενοι της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων της Καβάλας.

Συζητήσεις για το θέμα της πρόληψης και της αντιμετώπισης καταστροφών στο φυσικό περιβάλλον ενόψει και της εξελισσόμενης κλιματικής αλλαγής, έγιναν την Παρασκευή (01/12), από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Καβάλας, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής αλλά και υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που επισκέφτηκαν το παράρτημα του ΓΕΩ.Τ.Ε.Ε. Ανατολικής Μακεδονίας, την Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, και τον Δήμο.

Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωση του αναφέρει πως στηρίζει την υποψηφιότητα του Δαμιανού Καγγελίδη για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Συνεχίζονται με γρήγορο ρυθμό οι διεργασίες του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στην Αυτοδιοίκηση με σειρά να έχουν τώρα οι ανακοινώσεις στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου, εκτός απροόπτου, σύμφωνα με ανακοίνωση, πρόκειται να ανακοινωθεί ο υποψήφιος που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής για την περιφέρεια ΑΜΘ.

Για το βασικό κριτήριο των πολιτών προκειμένου να επιλέξουν κάποιον αυτοδιοικητικό σχηματισμό είναι η αποτελεσματικότητά του και η διοίκηση που παρήγαγε ή στοχεύει να παράξει και όχι το κόμμα που στηρίζει τον συνδυασμό εξέφρασε το μέλος της νομαρχιακής Καβάλας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Παναγιώτης Μαμτσαδέλης.

Αποστάσεις από την υποψηφιότητα του Κώστα Παπακοσμά στην παράταξη του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου στις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου παίρνει με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Εξηγήσεις από τον Ν. Ανδρουλάκη ζητεί η Κουμουνδούρου με αιχμή δημοσίευμα που βάζει στο «στόχαστρο» τον εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Δ. Μάντζο

Στην Καβάλα θα βρίσκεται την Παρασκευή 16 Ιουνίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Επίσκεψη στην Καβάλα για την τελευταία Κυριακή πριν τις επαναληπτικές βουλευτικές εκλογές προγραμματίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης...

Στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη μίλησε η υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Ευστρατία Χριστοδούλου, το πρωί της Τρίτης (16/05).

Την Κυριακή (14/05) το ΠΑΣΟΚ παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του για την Καβάλα, με τον εκπρόσωπο Τύπου της παράταξης Δημήτρη Μάντζο να δίνει το παρών. 

Το ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του για την Καβάλα την Κυριακή 14 Μαΐου, με τον εκπρόσωπο Τύπου της παράταξης Δημήτρη Μάντζο να δίνει το παρών.

Σε 82 ανέρχονται οι υποψήφιοι βουλευτές στην εκλογική περιφέρεια Καβάλας σύμφωνα με την απόφαση του Αρείου Πάγου. Από αυτούς ο ένας είναι πολιτικός αρχηγός...

Τους υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής για την Καβάλα παρουσίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος.

Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με το ΠΑΣΟΚ Χρήστος Γκαϊτατζόπουλος σε ανακοίνωση του ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και τα μέλη της Επιτροπής Ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ για την υποψηφιότητά του ως βουλευτής για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

Το ΠΑΣΟΚ Καβάλας με ανακοίνωση του κάνει γνωστό πως ο Χρήστος Καϊντατζόπουλος είναι ο τελευταίος υποψήφιος που θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του για τις φετινές βουλευτικές εκλογές.

Την ερχόμενη εβδομάδα πιθανότητα θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Καβάλα σύμφωνα με τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Κώστα – Κάρολο Παπαδόπουλο.

Το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στο νομό Καβάλας ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιανουαρίου κατά τη συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής του κόμματος στην Αθήνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βελγικής Le Soir η Εύα Καϊλή συνελήφθη, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε σκάνδαλο διαφθοράς. Προσαγωγή του συζύγου της.

Σελίδες