Ανακοίνωση για τη ματαίωση των προγραμματισμένων δωρεάν στειρώσεων σε αδέσποτα ζώα εξέδωσε το Φιλοζωικό σωματείο Καβάλας "Αίσωπος".

 

Ανακοίνωση:

 

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη μεταίωση των δωρεάν στειρώσεων, που είχαν προγραμματιστεί για το Σάββατο 10/06/23 έως και τη Δευτέρα 12/06/23.

 

Πριν από λίγο ενημερωθήκαμε από την Πρόεδρο της Vets In Action στην Ελλάδα, "Κτηνίατροι Σε Δράση", κ. Ζωή Κοντού, πως πρέπει να ματαιώσουμε το πρόγραμμα των στειρώσεων, λόγω σοβαρού ατυχήματος που είχε το παιδί του επικεφαλής κτηνιάτρου, από την ομάδα των γιατρών.

 

Ο γιατρός έφυγε εσπευσμένα στη χώρα του ώστε να βρίσκεται αυτή τη δύσκολη στιγμή δίπλα στο παιδί του.

 

Από καρδιάς να ξεπεραστεί το γρηγορότερο δυνατόν  το πρόβλημα υγείας του παιδιού μετά  από το ατύχημα του, δίνοντας την αγάπη μας και τη θετική μας ενέργεια για να πάνε όλα καλά. Οι σκέψεις μας είναι μαζί με όλη την οικογένεια και ευχόμαστε δύναμη, αισιοδοξία και γρήγορη ανάρρωση!

 

Όταν και αν μας δοθούν νέες ημερομηνίες για την πραγματοποίηση των στειρώσεων, θα ανεβάσουμε εκ νέου ανακοίνωση!!

 

Ζητούμε συγγνώμη σε όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή και μπήκαν σ' αυτό τον κόπο, αλλά δυστυχώς η ζωή επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τη ζωή ενός παιδιού!!

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ