Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης με ανακοίνωση του ενημερώνει πως την Παρασκευή (12/05) άρχισε η καταβολή του de minimis έτους 2021 στα επιτραπέζια σταφύλια Π.Ε. Καβάλας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Πασχαλίδη αναφέρει τα εξής:

 

“Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που έλαβε ο Γιάννης Πασχαλίδης, σήμερα ξεκίνησε η καταβολή του de minimis έτους 2021 στα επιτραπέζια σταφύλια Π.Ε. Καβάλας.

 

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Πασχαλίδης είχε ανακοινώσει με τα από 16.04.2023 και 04.05.2023 σχετικά δελτία τύπου του πως η καταβολή θα ξεκινήσει μεταξύ 10 και 15 Μαΐου, ενώ οι προσπάθειές του για του συγκεκριμένο ζήτημα ήταν συνεχείς και βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία με το Υπουργείο μέχρι να επιτευχθεί το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε: «Θεωρώ πως μόνο θετικές εντυπώσεις δημιουργεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα στον αγροτικό κόσμο, και δη τους αμπελοκαλλιεργητές Παγγαίου, που περίμεναν με ανυπομονησία αυτά τα χρήματα. Χαίρομαι που η συμβολή μου υπήρξε καταλυτική σε αυτή τη προσπάθεια. 

 

Ευχαριστώ τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά, καθώς και τους συνεργάτες του για την αγαστή συνεργασία».”