Γιάννης Πασχαλίδης

Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, για το νομοσχέδιο «Δημιουργική Ελλάδα: ενίσχυση του κινηματογραφικού, οπτικοακουστικού και δημιουργικού τομέα, ίδρυση φορέα για το βιβλίο και λοιπές διατάξεις για τον σύγχρονο πολιτισμό», ανέφερε ότι η διεθνής αγορά των οπτικοακουστικών και του κινηματογράφου αποτελεί μια τεράστια αναπτυξιακή ευκαιρία για την Ελλάδα. 

Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, στην ομιλία του στη Βουλή, στη συζήτηση για το νομοσχέδιο «Κώδικας Φορολογικής Διαδικασίας και άλλες διατάξεις - Συνταξιοδοτική Διάταξη», ανέφερε πως “η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη, αναμορφώνει τον Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας με στόχο τον εκσυγχρονισμό του φορολογικού συστήματος της χώρας και την ενίσχυση της διαφάνειας στις συναλλαγές."

Την Πέμπτη (11/04), ο βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης, είχε συνάντηση με τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για διάφορα ζητήματα της Καβάλας και της Θάσου, ενόψει και της τουριστικής περιόδου. 

Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, αναφέρει σε ανακοίνωση του πως υπεγράφη η σύμβαση για την ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών και εγκαταστάσεων τριών Νοσοκομείων και 26 Κέντρων Υγείας της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, μεταξύ των οποίων και τα Κέντρα Υγείας Πρίνου και Χρυσούπολης.

Συνάντηση και συζήτηση για τον τουρισμό αλλά και για την ενίσχυση της συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Σλοβακία, είχε η πρέσβης της Σλοβακίας Marcela Hanusová, με το προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας φιλίας Ελλάδας-Σλοβακίας, και τους Απόστολο Βεσυρόπουλου, Γιάννη Πασχαλίδη και Γεώργιο Σταμάτη.

Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, σε συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νικόλαο Ταγαρά, ζήτησε από τον υφυπουργό να δοθεί παράταση στην προθεσμία για την έκδοση οικοδομικών αδειών για τα κατά παρέκκλιση άρτια γήπεδα.

Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, συζήτησε με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο, για τις αποζημιώσεις και για τα προβλήματα των αγροτών.

Για την καταπολέμηση της φοροαποφυγής των πολυεθνικών επιχειρηματικών ομίλων μίλησε στην ολομέλεια της Βουλής ο Γιάννης Πασχαλίδης.

Ο βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης συναντήθηκε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη για ζητήματα της Π.Ε. Καβάλας.

Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, μετά από συζήτηση που είχε την Πέμπτη (21/03), με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, σε ανακοίνωση του αναφέρει πως στις 7 Απριλίου η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας θα ενισχυθεί με 8 αστυνομικούς, ο Αερολιμένας Καβάλας, θα ενισχυθεί για 6 μήνες με 10 δόκιμους αστυνομικούς και το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου θα ενισχυθεί για 6 μήνες με 6 πρωτοετείς και 6 τριτοετείς σπουδαστές των Σχολών της Αστυνομίας. 

Ο Γ. Πασχαλίδης στην παρουσίαση των νέων Τμημάτων του ΔΠΘ με έδρα την Καβάλα και τη Δράμα μετά του σχετικού νομοσχεδίου

Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, μετά από συνάντηση που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, ενημέρωσε πως την Τρίτη 12 Μαρτίου, όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία θα λάβουν την επιχορήγηση που δικαιούνται βάσει αντικειμενικών κριτηρίων και πως τα σωματεία που εδρεύουν στα νησιά και οι σύλλογοι ΑΜΕΑ θα λάβουν χρηματοδότηση προσαυξημένη κατά 50%.

Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, μαζί με αντιπροσωπεία του συλλόγου Ιχθυεμπόρων Καβάλας, επισκέφθηκαν τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωνσταντίνο Σκρέκα, και συζήτησαν μαζί του για θέματα που αφορούν τη λειτουργία της Ιχθυόσκαλας Καβάλας και τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιχθυέμποροι.

Ο βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης και ο εντεταλμένος σύμβουλος της περιφέρειας ΑΜΘ σε θέματα απασχόλησης, Στέλιος Ιγνατιάδης, συναντήθηκαν με τον υποδιοικητή Α΄ της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ-ΟΑΕΔ) Βασίλη Γεωργιάδη. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εργασία στην Καβάλα.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Παγγαίου μαζί με τον βουλευτή Γιάννη Πασχαλίδη, είχε συναντήσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος, με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Διονύσιο Σταμενίτη και τον γενικό γραμματέα, Κωνσταντίνο Μπαγινέτα.

Ο Γ. Πασχαλίδης για το νομοσχέδιο «Όροι αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας στις παραθαλάσσιες περιοχές και άλλες διατάξεις»

Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, ενημέρωσε πως τη Δευτέρα 26η Φεβρουαρίου, θα καταβληθούν 70 εκ. € από τον ΕΛ.Γ.Α. στους αγρότες, των οποίων οι καλλιέργειες φυτικής παραγωγής και εκτροφής ζωικού κεφαλαίου υπέστησαν ζημίες κατά το έτος 2023.

Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, επισκέφθηκε την Πέμπτη (22/02) τον υπουργό επικρατείας Μάκη Βορίδη. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για θέματα της Καβάλας.

Η δήλωση του βουλευτή Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννη Πασχαλίδη σχετικά με τη καταψήφιση του νομοσχεδίου περί ισότητας στον πολιτικό γάμο

Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης συναντήθηκε την Τετάρτη (15/02), με τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά.

Τα εγκαίνια δύο νέων πυροσβεστικών πλοίων έγιναν την Τετάρτη (14/02) στον Πειραιά, με το ένα από αυτά να ενισχύει την Πυροσβεστική υπηρεσία λιμένος Καβάλας.

Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, είχε με τον νέο πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, Κυριάκο Μπαμπασίδη, την Τετάρτη (08/02).

Ο βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να ενημερώσει τον αγροτικό κόσμο σχετικά με τα νέα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη Βουλή προ ολίγου.

Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, στην ομιλία του στη Βουλή, για το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας ανέφερε μεταξύ άλλων πως “ας ελπίσουμε ότι με το νομοσχέδιο θα ξημερώσει μια καινούρια μέρα για τον αθλητισμό και θα κλείσει εδώ ο κύκλος αίματος. Είναι χρέος όλων μας να παραδώσουμε και πάλι ασφαλή τα γήπεδα στους φιλάθλους, στις οικογένειες και στα παιδιά…”

Ο βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφθηκε την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024, τον Υπουργό Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη

Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, είχε συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, με τους δύο άντρες να συζητούν για τα προβλήματα της Ιχθυόσκαλας Καβάλας καθώς και των παραγωγών και των εμπόρων των λαϊκών αγορών.

Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης ενημέρωσε πως θα γίνει αύξηση 50% στη φετινή χρηματοδότηση για τα αθλητικά σωματεία που βρίσκονται σε νησιά.

Ο βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου, Γιάννης Πασχαλίδης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Δημήτριο Παπαγιαννίδη.

Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, σε συνάντηση που είχε με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, ζήτησε μεταξύ άλλων από τον υπουργό, να ενισχυθεί με 25 νέα στελέχη η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας αλλά και να μετατραπεί το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Θάσου σε Υπηρεσία.

Ομιλία Γιάννη Πασχαλίδη επί του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών που περιλαμβάνει διάφορες διαδικαστικές διατάξεις

Σελίδες