Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

 

Καβάλα

 

10:30 Κεντρική Πλατεία (Ελευθερίας) Καβάλας.

 

Οι μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα ψάλλουν κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Συνεργάζονται το Μουσικό Σχολείο Καβάλας με τις Διευθύνσης Α/θμιας κα Β/θμιας Εκπαίδευσης Καβάλας.

 

 

18:00 Ισόγειο Μεγάλης Λέσχης

 

Δημιουργία επιτραπέζιων παιχνιδιών που αφορούν χριστουγεννιάτικα παραμύθια από την Ομάδα Μελέτης, Διατήρησης και Διάδοσης του Λαϊκού Παραμυθιού και Παιχνιδιού «Οι Παραμυθάδες».

 

 

18:15 Κεντρική Πλατεία (Ελευθερίας) Καβάλας

 

Χορευτικό show της Kaly Stasinou με τα τμήματα bollywood & cheerleaders panthers από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τερψιχόρη.

 

 

19:00 Κεντρική Πλατεία (Ελευθερίας) Καβάλας.

 

Christmas run – Τρέχουμε όλοι μαζί ντυμένοι Αϊ Βασίληδες με σημείο αφετηρίας την Κεντρική πλατεία (Ελευθερίας) Καβάλας, διασχίζουμε το κέντρο της πόλης και καταλήγουμε κι πάλι στην Κεντρική πλατεία. Θα διατίθενται για τον κάθε συμμετέχοντα γενειάδα και σκούφος Αϊ Βασίλη. Τα έσοδα θα στηρίξουν το Χαμόγελο του Παιδιού. Μαζί με τους φίλους μας συμμετέχουμε σε αυτήν την Χριστουγεννιάτικη αλυσίδα αγάπης.

 

 

Ακολουθεί συναυλία από το μουσικό συγκρότημα “Deep Soul” με ακούσματα Soul και Funk Music.

 

 

20:30 Μεγάλη Λέσχη Καβάλας.

 

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας. Το Εργαστήρι Μουσικών Συνόλων, η Συμφωνική Ορχήστρα Δωματίου και η Παιδική – Εφηβική Χορωδία του ΔΩΚ κάνουν ένα ταξίδι σε μουσικές του κόσμου στην ατμόσφαιρα μιας Χριστουγεννιάτικης ιστορίας και προσθέτουν λίγη ακόμη μαγεία σε αυτές τις ξεχωριστές ημέρες της χρονιάς.

 

 

 

Δράμα, Ονειρούπολη

 

 

11:00 Κεντρική Σκηνή.

 

Οι λιλιπούτειοι τραγουδιστές από τις Μαθητικές Χορωδίες της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας ανεβαίνουν στην σκηνή για να μας καταπλήξουν. 

 

 

20:00 Κεντρική Σκηνή. 

 

Συναυλία με την μοναδική Josephine! Η Josephine είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές ταλαντούχες καλλιτέχνιδες της γενιάς της! «Πυρκαγιά» το πρόσφατο τραγούδι της και έρχεται με δύναμη να ανεβάσει τις μουσικές θερμοκρασίες στα ύψη με το Show, τις χορευτικές της ικανότητες και όλες τις τοπ επιτυχές της!