Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

 

 

Καβάλα

 

 

18:00 Εργαστήριο του Άη Βασίλη – Κεντρική Πλατεία (Ελευθερίας) Καβάλας.

 

«Εργαστήρι Χριστουγεννιάτικης κάρτας» από τον Σύλλογο Εικαστικών Τεχνών και Φιλότεχνων Καβάλας (Artattack).

 

 

18:00 Στοά Ιπποκράτη (οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου 25).

 

Παρουσίαση δραματοποιημένου παραμυθιού για παιδιά όλων των ηλικιών, «Μια φωτογραφία με τον Αϊ Βασίλη» από την Στέλλα Φουρναράκη.

 

 

18:00 Γραφεία Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Χωράφας Καβάλας.

 

Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

 

 

20:00 Κεντρική Πλατεία (Ελευθερίας) Καβάλας.

 

Μουσικοχορευτική παράσταση από τους Rusty Souls, «Ρομαντικά, Μελωδικά, Αξέχαστα…Με τραγούδια από όλο τον κόσμο και ελληνικά, τα αγαπημένα, γνωστά, τα σπάνια και ιδιαίτερα…με χορευτικούς swing ρυθμούς και όχι μόνο…», με την συμμετοχή χορευτών από την ομάδα «Kavala Lindy Hop».

 

 

20:30 Μεγάλη Λέσχη Καβάλας.

 

Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Καβάλας. Υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού της Θανάση Παρμενίδη με επιλογές από τις καλύτερες στιγμές της κλασικής και διεθνούς μουσικής σκηνής καθώς και από το έργο κορυφαίων Ελλήνων συνθετών.

 

 

Δράμα, Ονειρούπολη

 

 

11:00 Κεντρική Σκηνή.

 

 

Οι λιλιπούτειοι τραγουδιστές από τις μαθητικές χορωδίες της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δράμας ανεβαίνουν στη σκηνή για να μας καταπλήξουν. 

 

 

12:30

 

 

 το Δ.Ι.Ε.Κ. Δράμας με το «Τμήμα Τουρισμού» έρχεται στην Ονειρούπολη να μας διασκέδαση με το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού. 

 

 

17:00 Κεντρική Σκηνή. 

 

 

Ο σύλλογος «Ακρίτες» Ν. Κρώμνης έρχεται με τα παιδιά του να μας πει τα ποντιακά κάλαντα και να μας διασκεδάσει  με ένα stand up comedy στα ποντιακά από την Νεοκρωμνήτισα φιλόλογο κ. Γεωργιάδου Γιούλη, καθώς και με ένα γλέντι γεμάτο μουσική και χορό… και ζέστη ποντιακή σούπα «τανομένο σορβά»