γράφει η 

Κάτια Γιαννουκάκου

 

"Δεν ξέρω αν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος. Δεν το έχω αποφασίσει ακόμα. Είναι κάτι που δεν το αποκλείω. Αλλά σε κάθε περίπτωση, να μου επιτρέψει η δημοτική αρχή να το αποφασίσω εγώ", είπε μιλώντας στον kavalanews 102,8 ο Γιάννης Εριφυλλίδης. 

 

Αφορμή για αυτές τις δηλώσεις του επικεφαλής του Ομίλου «Η Καβάλα Μπροστά» αποτέλεσαν οι συνεχείς αναφορές από την πλευρά της διοίκησης Μουριάδη σχετικά με το αν ο κ. Εριφυλλίδης θα είναι ή όχι υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες εκλογές. Μάλιστα ο κ. Εριφυλλίδης επισημαίνει πως υπήρξε στοχοποίηση του καθηγητή του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας και διακεκριμένου μουσικού Κρίστοφερ Μπάκα ο οποίος συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Ομίλου. 

 

«Το ίδιο έγινε και πριν από έναν μήνα περίπου όταν έκανε κριτική στη διοίκηση του Δήμου ο πατέρας μου για ένα άλλο θέμα σχετικό με τη λειτουργία του Δήμου. Αντί να δουν τι πάει στραβά και να πουν γιατί ο τάδε μου κάνει κριτική να δούμε αν μπορούμε να διορθώσουμε κάτι ή αν όντως είναι κακοπροαίρετη η κριτική. 

 

Ποια ήταν η απάντηση του δημάρχου; Αντί να απαντήσει επί της ουσίας, είπε ο κ. Εριφυλλίδης πατέρας άρχισε την προεκλογική εκστρατεία του γιού του. 

 

Είναι πιθανό να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας αλλά δεν τον έχω αποφασίσει ακόμα.  Δεν είμαι επαγγελματίας υποψήφιος. Θέλω πολύ να προσφέρω πολύ στην πόλη μου και μπορώ να το κάνω και χωρίς να είμαι δήμαρχος. 

 

Άφησα να περάσει ο χρόνος γιατί κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι συμπολίτες μου που ψήφισαν τη δημοτική αρχή του κ. Μουριάδη τη δεύτερη Κυριακή, πιστέψαμε ότι κάτι μπορεί να καταφέρει. Αλλά έχω απογοητευτεί οικτρά. Αν υπήρχε μια επιτυχημένη διοίκηση στον Δήμο θα έλεγα δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ», είπε ο κ. Εριφυλλίδης