Στρατιωτικές σκηνές στήνονται στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου Καβάλας στο σημείο όπου διενεργούνται τα τεστ κορωνοϊού.

 

Ο λόγος φαίνεται να είναι για την αναμονή των πολιτών που κάνουν το τεστ για κορωνοϊό, διότι καθημερινά είναι αρκετοί. Ο διοικητής του νοσοκομείου Ντίνος Κλειτσιώτης ευχαριστεί τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο:

 

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

 

Θα ήθελα δημόσια να σας ευχαριστήσω τόσο προσωπικά, όσο και εκ μέρους όλου του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας για την παραχώρηση τριών στρατιωτικών σκηνών.

 

Στις δύσκολες αυτές στιγμές της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης που βιώνουμε, όπου οι αντοχές όλων μας και του καθενός από το δικό του μετερίζι, δοκιμάζονται, η συνεργασία και η εγρήγορση αποτελούν δύο από τα πιο δυνατά όπλα απέναντι στον αόρατο εχθρό, τον COVID-19.

 

Όπως ήδη γνωρίζετε, οι ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας το τελευταίο διάστημα αυξάνονται και όλοι εμείς εδώ, όχι μόνο καλούμαστε, αλλά οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, όπως εξάλλου κάναμε πάντα. Έχοντας τη στήριξή σας αισθανόμαστε ακόμη πιο δυνατοί για να συνεχίσουμε».

 

φωτογραφία αρχείου