ΤΕ ΚΚΕ Καβάλας

Με ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ απαντά στην ανάρτηση του  βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας όπου χαρακτηρίζει τον Άρη Βελουχιώτη «κίναιδο» και «παιδερατή» (δες 

"Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ καταγγέλλει τη δημοτική αρχή της πόλης για την απαράδεκτη ενέργειά της να ξηλώσει μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που αναρτήθηκαν τα πανό με τις θέσεις και προτάσεις του ΚΚΕ για την αντιμετώπιση της πανδημίας" αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ χαιρετίζει τους μαθητές που από χθες ξεκίνησαν έναν ελπιδοφόρο αγώνα για να διεκδικήσουν τα αυτονόητα: την πλήρη προστασία της υγείας τους, την απρόσκοπτη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Στο άνοιγμα των εκδηλώσεων του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή από τη Γραμματέα του Τομεακού Συμβουλίου Καβάλας της ΚΝΕ Βάσως Σβάρνα συμπεριλήφθηκε απόσπασμα αφιερωμένο στην επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης από τον ΕΛΑΣ στις 13 Σεπτεμβρίου 1944

Κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Καβάλας του ΚΚΕ πραγματοποίησε συνάντηση με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και το ΔΣ του σωματείου εργαζομένων.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο Γιάννης Τασιούλας μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδος. 

Το ΚΚΕ στηρίζει τις προσπάθειες για τη διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τοπική Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ με αφορμή την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στις 19 Μαΐου. Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 

Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ χαιρετίζει το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στα Λιπάσματα που συγκρούονται με «θεούς και δαίμονες» για το αυτονόητο δικαίωμά τους στην αξιοπρέπεια, στη μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα