Εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών, που είχαν διαπραχθεί την 7-2-2015 και 26-2-2015, στην πόλη της Κομοτηνής.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 26 και 16 ετών, για κλοπή.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, εντόπισαν τους δύο δράστες να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία, όπως προέκυψε, είχαν αφαιρέσει την 7-2-2015 τις πρώτες πρωινές ώρες, από την Κομοτηνή.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν επίσης διάφορα εξαρτήματα μοτοσικλέτας, έντεκα (11) διαρρηκτικά εργαλεία και ένας (1) φακός, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι τα παραπάνω εξαρτήματα ανήκουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, που είχαν αφαιρέσει οι δύο δράστες, την 26-2-2015 το βράδυ, από την πόλη της Κομοτηνής, η οποία εντοπίσθηκε σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης.

Τα δύο δίκυκλα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. 

Σημειώνεται ότι ο 26χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.