Μετά από αίτημα των Πολιτιστικών Συλλόγων παρατείνεται η προθεσμία κατάθεσης προτάσεων για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2016 του Δήμου Καβάλας μέχρι και τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016.  

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις τους ηλεκτρονικά στο [email protected], με φαξ στο 2510451401, ιδιοχείρως στα γραφεία της Διεύθυνσης Πολιτισμού της "Δημωφέλεια" στο κτήριο του «Πυθαγόρα» στην οδό 7ης Μεραρχίας 1 ή ηλεκτρονικά στο [email protected] ή στο φαξ 2510 240973 ή στο Δημαρχείο Καβάλας.

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ελπίζουμε στη συμμετοχή και συμβολή όλων των δυνάμεων της πόλης για τη διαμόρφωση ιδιαίτερου εορταστικού προγράμματος. Οι προτάσεις που θα κατατεθούν θα ληφθούν υπόψη και όσες συνάδουν με το υπό διαμόρφωση εορταστικό πρόγραμμα θα ενταχθούν υπό την αιγίδα του Δήμου Καβάλας και της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ. Ο Δήμος αναζητά καινοτόμες ιδέες και προτάσεις για εκδηλώσεις, καλλιτεχνικά events, συνεργασίες και συμπράξεις που θα είναι χρήσιμες αλλά και απαραίτητες, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις που θα συνάδουν με το εορταστικό πνεύμα. Επίσης, ο Δήμος Καβάλας και η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, ενημερώνει ότι μέρος των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων -με ιδιαίτερο βάρος για τα παιδιά και σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες- θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία και θα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των εκδηλώσεων. Τα σχήματα, οι σύλλογοι, οι φορείς, οι ιδιώτες και οι χορηγοί που θα συνεργαστούν με το Δήμο Καβάλας και τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, θα συμπεριληφθούν στο Χριστουγεννιάτικο έντυπο πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Ο Δήμος Καβάλας, θα ξεκινήσει τις εορταστικές του εκδηλώσεις στις 9 Δεκεμβρίου, με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης. Φιλοδοξία μας, η Καβάλα , να αποτελέσει εορταστικό προορισμό για επισκέπτες κάθε ηλικίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Η τελική επιλογή των σχημάτων θα γίνει κατόπιν αξιολόγησης από το Δήμο Καβάλας και τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, σύμφωνα με τις ανάγκες του προγράμματος και σε συνάρτηση με την ιστορία του Δήμου Καβάλας.