Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 8:00 μ.μ. εγκαινιάζεται η έκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας “KAVALAEXPO 2016” που θα πραγματοποιηθεί από τις 7  έως και τις 12 Οκτωβρίου  2016. στον Εκθεσιακό χώρο «Απόστολος Μαρδύρης», στην Νέα Καρβάλη

Η φετινή διοργάνωση της «KAVALAEXPO 2016, απευθύνει  μήνυμα ανάπτυξης και αισιοδοξίας στις επιχειρήσεις, για νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, ενώ  αποτελεί  πλέον θεσμό για την ευρύτερη περιοχή. Έχει ήδη καθιερωθεί ως τόπος διερεύνησης των επιχειρηματικών συνεργασιών, Β2Β, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, την αύξηση της τουριστικής κίνησης με την προσέλευση και διακίνηση εμπορικών αντιπροσώπων και επισκεπτών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ιδιαίτερα από τις Βαλκανικές χώρες.

Στη διάρκεια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλα ημερίδες για την οικονομική ανάπτυξη, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, την εφαρμογή καινοτομίας, την αντιμετώπιση της κρίσης, την προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών και τις ευκαιρίες προσαρμογής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στη νέα οικονομική κατάσταση.