Ο Χρήστος Χαραλαμπίδης θα είναι υποψήφιος πρόεδρος στη Δημοτική Κοινότητα Κορυφών με το δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

 

Σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρει τα εξής:

 

“Ο Χρήστος Χαραλαμπίδης συστρατεύεται ως υποψήφιος Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Κορυφών με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

 

Ας αφήσουμε τον Χρήστο να συστηθεί με τα δικά του λόγια:

 

«Γεννήθηκα το 1972 στην Καβάλα. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά. Είμαι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πτυχιούχος βυζαντινής μουσικής. 

 

Εδώ και 23 χρόνια εργάζομαι ως αστυνομικός στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

 

Ο πατέρας μου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό των Κορυφών. Επισκεπτόμουν πολύ συχνά αυτόν τον ευλογημένο τόπο και έχω πολλές αναμνήσεις από τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια.

 

Όνειρό μου είναι να μπορέσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε αυτόν τον τόπο, ώστε να αποκτήσει την παλιά του αίγλη. 

 

Μεταξύ άλλων, θα ήθελα να γίνουν επενδύσεις και να ξαναγίνει τουριστικός προορισμός με σύγχρονες υποδομές, πάρκα και ξενώνες».

 

Πιστεύουμε ότι η εργατικότητα, ο ευθύς χαρακτήρας, η διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά, οι ιδέες του για την ανάπτυξη των Κορυφών και η μεγάλη αγάπη του για το χωριό του καθιστούν τον Χρήστο Χαραλαμπίδη πολύτιμο συνεργάτη για την υλοποίηση του πρωτοποριακού προγράμματός μας για την ανάπτυξη του δικτύου των τοπικών κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή και για τις Κορυφές.

 

Χρήστο, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας.”