Πρόσκληση στις επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στο 5ο Βαρόμετρο Οικονομικής Συγκυρίας απευθύνει στα μέλη του το Επιμελητήριο Καβάλας.

 

Το διάστημα της δημοσκόπησης θα αφορά στους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο προκειμένου να καταγράψει τις απόψεις των επαγγελματιών της Καβάλας για την πορεία των επιχειρήσεων.

 

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Καβάλας αναφέρει:

 

Το Επιμελητήριο Καβάλας προχωρά στην εκπόνηση του πέμπτου Βαρόμετρου Οικονομικής Συγκυρίας, για το διάστημα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου, προκειμένου να καταγράψει τις απόψεις σας για μια σειρά επίκαιρων ζητημάτων, αλλά και θεμάτων που αφορούν στην πορεία των επιχειρήσεων σας.

 

Το Βαρόμετρο Οικονομικής Συγκυρίας, που εγκαινιάστηκε τον Μάρτιο του 2022, αποτελεί μια ηλεκτρονική δίμηνη έρευνα, στην οποία σας καλούμε να συμμετέχετε.

 

Μέσω ενός link που θα λαμβάνετε στο email σας από το Επιμελητήριο Καβάλας, θα έχετε τη δυνατότητα να απαντήσετε σε μια σειρά ερωτήσεων.

 

Το link της έρευνας θα βρίσκεται αναρτημένο και σε ειδικό banner του ιστότοπου του Επιμελητηρίου (www.kcci.gr). Το βαρόμετρο, θα πραγματοποιείται κάθε δίμηνο και τα αποτελέσματα του θα ανακοινώνονται μέσω δελτίων Τύπου.

 

Αν επιθυμείτε μπορείτε, μετά την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, να δηλώνετε το e-mail σας προκειμένου να σας αποστέλλονται τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης.

 

Η συμμετοχή σας είναι άκρως απαραίτητη και σημαντική.

 

Το link συμμετοχής στην έρευνα εδώ