Σύλλογος Φιλίππων: πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη έκθεση χειροποίητων δημιουργιών

 

 

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή 3 και 4 Δεκεμβρίου η ετήσια χριστουγεννιάτικη έκθεση χειροποίητων δημιουργιών του Συλλόγου Φιλίππων Καβάλας.

 

 

Όπως αναφέρεται και σε σχετική ανάρτηση σου Συλλόγου:

 

 

Το Σάββατο και την Κυριακή 3 και 4 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια χριστουγεννιάτικη έκθεση χειροποίητων δημιουργιώναπο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φιλίππων.

 

 

Η έκθεση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και αυτό χάρη σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

 

 

Η ετήσια έκθεση γίνεται με σκοπό συγκέντρωση χρημάτων ώστε να στηρίζουμε όλη την χρονιά οικογένειες που έχουν ανάγκη, ιδρύματα και παιδιά που νοσούν.

 

 

 

Αυτά που δημοσιεύουμε κατά καιρούς όσον αφορά την κοινωνική μας δράση είναι ένα μέρος της μόνο. Η στήριξη σε οικογένειες και άτομα μεμονωμένα δεν δημοσιεύεται ΠΟΤΕ για ευνόητους λόγους.

 

 

Όλα όσα φτιάξαμε τα φτιάξαμε με πολύ αγάπη, μεράκι και με την σκέψη ότι βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας. 'Ετσι η αλληλεγγύη δημιούργησε μια αλυσίδα. Εμείς δημιουργήσαμε, εσείς αγοράσατε και ΟΛΟΙ μαζί κάνουμε μια μεγάλη αγκαλιά στους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη.

 

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που παραβρεθήκατε και νιώσαμε πως τελικά η αγάπη είναι απέραντη.

 

 

Να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους και τον πρόεδρο του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυστύλου Μεγγίδη Διαλεχτό, τον Διαμαντή Σκονίδη, πρόεδρο της Πολιτιστικής Στέγης Κρηνίδων και την πρόεδρο του Συλλόγου Προυσαλιωτών Καβάλας, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.

 

 

"Δεν υπάρχουν μεγάλα πράγματα. Μόνο μικρά πράγματα με μεγάλη αγάπη".

<Μητέρα Τερέζα>