γράφει ο

Γιάννης Σιδηρόπουλος

 

Ας τα πάρουμε με τη σειρά, μέχρι τώρα:

 

Στην αρχή μας είπαν ότι δεν έγινε παρακολούθηση του Κουκάκη από την ΕΥΠ.

 

Μετά μας είπαν ότι έγινε παρακολούθηση Κουκάκη αλλά άλλαξαν το νόμο για να μην προλάβει να πληροφορηθεί το λόγο που παρακολουθήθηκε.

 

Μετά μας είπαν ότι το predator που τον παρακολούθησε ήταν δουλειά ιδιώτη, αν και ο ιδιώτης συνδέεται με τις εταιρίες που συνδέονται με τον ανιψιό του Πρωθυπουργού που ήταν υπεύθυνος για την ΕΥΠ την οποία είχε θέσει υπό τον άμεσο έλεγχο ο Πρωθυπουργός.

 

Μετά μας είπαν ότι το predator που επιχείρησε να παγιδεύσει τον Ανδρουλάκη (και εστάλη από το ίδιο κέντρο) είναι υπόθεση ιδιωτών.

 

Μετά μας είπαν ότι τελικά ο Ανδρουλάκης παρακολουθήθηκε από την ΕΥΠ για λόγους εθνικής ασφαλείας αλλα ήταν νόμιμο (παρόλα αυτά παραίτησαν το Διοικητή και τον Δημητριάδη ενώ ο θείος του δεν είχε ιδέα τι έκαναν).

 

Μετά μας είπαν ότι το ζήτησαν η Αρμενία και η Ουκρανία γιατί μιλούσε με τους Κινέζους στην Επιτροπή που ήταν στην προηγούμενη θητεία του (!) αλλά το διέψευσαν σε λίγα λεπτά οι ξένες πρεσβείες.

 

Μετά μας είπαν ότι δεν επιτρέπεται ο Ανδρουλάκης να μάθει γιατί παρακολουθήθηκε - αφού οι ίδιοι κρατάνε σε ισχύ το νόμο που ψήφισαν πέρυσι για να μην μπορεί-  αλλά αν θέλει να πάρει τηλέφωνο το Γεραπετρίτη να του πει "στο μιλητό".

 

Μετά πήγαν στην Επιτροπή της Βουλής Δημητριάδης και Κοντολέων και είπαν ότι δεν μπορούν να πουν γιατί παρακολουθήθηκε επειδή δεσμεύονται από το απόρρητο - το οποίο εξαρτάται από τον Πρωθυπουργό που "θέλει να πέσει φως" αλλά δεν το αίρει.

 

Μετά μας είπαν ότι ο Γεραπετρίτης τελικά δεν ήξερε γιατί παρακολουθήθηκε ο Ανδρουλάκης αλλά ταυτόχρονα επιμένουν ότι ο Ανδρουλάκης αρνήθηκε να ενημερωθεί από το Γεραπετρίτη για ποιο λόγο παρακολουθήθηκε (!) όταν του έστελνε ο άνθρωπος sms.

 

Μετά μας είπαν ότι ο Σπίρτζης που παρακολουθήθηκε με predator (από το ίδιο κέντρο με τους άλλους δύο) είναι υπόθεση -των ίδιων- ιδιωτών και δεν έχουν ιδέα.

 

Μετά μας είπαν ότι κατά λάθος επειδή έκαναν αναβάθμιση στα συστήματα της ΕΥΠ σβήστηκαν (για την ακρίβεια δεν αποθηκεύτηκαν) τα αρχεία της παρακολούθησης του Ανδρουλάκη και του Κουκάκη και χάθηκαν τα στοιχεία.

 

Μετά μας είπαν ότι το σκάνδαλο δεν είναι σκάνδαλο επειδή ντε και καλά το λένε τα μεγαλύτερα ΜΜΕ του κόσμου.  

 

Και σήμερα μάθαμε ότι με εντολή Κοντολέοντα καταστράφηκαν τα αρχεία για τον Ανδρουλάκη, την  ίδια ημέρα που κατήγγειλε ότι παρακολουθείται!

 

Ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού κάθεται σε μια γωνία και ξεκαρδίζεται στα γέλια.

 

Πείτε μου τώρα για τις λάμπες που αλλάζει ο Πρωθυπουργός στο σπίτι ...