H αστάθεια στην περιοχή μας έχει επιστρέψει και σύμφωνα με το meteo kavέτσι παρατηρούνται τοπικά φαινόμενα κατά περιόδους.

 

Τις επόμενες ώρες αναμένεται επιδείνωση του καιρού.

 

Αναλυτικότερα, αρχικά τις απογευματινές υπάρχει πιθανότητα για τοπικές μπόρες στα ορεινά και στα βορειότερα τμήματα του νομού, πολύ μικρή πιθανότητα στα υπόλοιπα.

 

Η κύρια μεταβολή αναμένεται στην συνέχεια.

 

Από τις πρώτες βραδινές ώρες αναμένονται περάσματα τοπικών βροχών και μεμονωμένων καταιγίδων από τα δυτικά-βορειοδυτικά του νομού προς τα νότια-νοτιοανατολικά τμήματα.

 

Τα φαινόμενα τοπικά και πρόσκαιρα ίσως έχουν έντονο χαρακτήρα, η μεγαλύτερη πιθανότητα για κάτι τέτοιο εντοπίζεται στα ορεινά και σε περιοχές κοντά σε αυτά, σε περιοχές γύρω από το Παγγαίο και σε περιοχές κοντά στον Στρυμωνικό κόλπο.

 

Στην συνέχεια μέχρι το ξημέρωμα-πολύ νωρίς το πρωί της Κυριακής διατηρείται μικρή πιθανότητα για εκδήλωση τοπικών πρόσκαιρων βροχών-μπόρας κυρίως στα νοτιότερα τμήματα του νομού και γύρω από ορεινούς όγκους.

 

Ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση όμως τις μεταμεσημβρινές-απογευματινές ώρες της Κυριακής αναμένονται εκ νέου τοπικές μπόρες κατά κανόνα στα ορεινά και σε περιοχές γύρω από αυτά.

 

meteokav.gr