Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε η ποδοσφαιρική δράση για το τριήμερο, μιας και χθες είχαμε αποτελέσματα-εκπλήξεις στο άνοιγμα της αγωνιστικής σε Γερμανία και Ιταλία.

 

Η σημερινή ημέρα έχει πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια, ξεχωρίζουν τα πολλά ματς της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ στα… μέρη μας, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Αγρίνιο. Στοιχηματικά έχουμε επιλέξει ένα ματς από το Καμπιονάτο και αναφερόμαστε στη μάχη της Ρόμα κόντρα στη Βερόνα.

 

Μάθε τα πάντα για το stoiximan live streaming

 

ΡΟΜΑ: Δεν είναι και στα καλύτερά της η Ρόμα το τελευταίο διάστημα, καθώς μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, οι «τζιαλορόσι» βλέπουν τα σχέδιά τους για Ευρωπαϊκή έξοδο να δυσκολεύουν. Η ομάδα του Μουρίνιο είναι στην 7η θέση, πίσω ακόμα και από τη «συμπολίτισσα» Λάτσιο, ενώ στο τελευταίο της ματς κόντρα στη Σασουόλο, έδειξε πως έχει πολλά θέματα διατήρησης της κατοχής και του σκορ υπέρ της. Ο Πορτογάλος τεχνικός πιθανότατα θα κάνει κάποιες αλλαγές με τη Βερόνα, τη στιγμή που δε θα έχει για διάφορους λόγους τους Μαντσίνι, Σπινατσόλα, Ιμπάνιες, Μκιταριάν, ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Ζανιόλο και Πέρεθ.

 

ΒΕΡΟΝΑ: Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Βερόνα κόντρα στην Ουντινέζε και απέδειξε ακόμα μια φορά μέσα στη σεζόν πως είναι από τις ομάδες που στη μέρα τους δεν έχουν αντίπαλο. Η ομάδα του Τούντορ είναι σταθερά πάνω από τη 10η θέση και υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να βρεθεί ακόμα και στη διεκδίκηση της 6άδας. Πηγαίνει στη Ρώμη με το ηθικό στα ύψη, έχοντας ήδη νικήσει τη Ρόμα μια φορά φέτος. Τραυματίες οι Νταβίντοβιτς και Παντούρ, δύσκολα οι βασικοί Φαμπρότα και Βελόσο. 

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν έχει κανένα περιθώριο για νέες απώλειες η Ρόμα, καθώς βλέπει την απόσταση από τη 4η θέση να μεγαλώνει. Η Βερόνα είναι ομάδα που δε φοβάται κανέναν, θα παίξει επιθετικά στη Ρώμη και ότι βγει. Λογική επιλογή του Over 2.5 στο 1.72 στον Stoiximan.

 

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης χρήσιμες πληροφορίες και αξιολογήσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα καθώς και το πρόγραμμα με τους live streaming* αγώνες. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |