Μιας και πήραμε μια γεύση από τα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ, φτάσαμε στη μέρα όπου Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα δώσουν τα πρώτα τους ματς στις φάσεις των πλέι-οφ του Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ. 

 

Μάθε τα πάντα για το Στοίχημα Γιουρόπα Λιγκ.

 

Στοιχηματικά δε θα εμπλακούμε με αυτά τα ματς και θα εστιάσουμε τη προσοχή μας στη Γερμανία, στην αναμέτρηση της Μπορούσια Ντόρμουντ με τη Ρέιντζερς, με τους Βεστφαλούς να μην έχουν τόσο εύκολο έργο όσο φαίνεται εξ’ αρχής.

 

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Ήταν εξαιρετική κόντρα στην Ουνιόν πριν μερικές ημέρες και εκμεταλλευόμενη τη γκέλα της Μπάγερν, μείωσε τη διαφορά από τη κορυφή, αναπτερώνοντας τις ελπίδες της για κάτι παραπάνω από τη 2η θέση, που, όπως όλα δείχνουν, είναι ο πρώτος στόχος. Οι Βεστφαλοί επιστρέφουν στην Ευρώπη, θα κυνηγήσουν τη διάκριση στο Γιουρόπα, όμως δε θα δώσουν τόσο βάση όσο στη Μπουντεσλίγκα. Στο πρώτο ματς με τη Ρέιντζερς, ο Μάρκο Ρόζε πιθανότατα θα κάνει κάποιες αλλαγές, ενώ δε θα έχει τους σημαντικούς Χάαλαντ, Τσαν, Μενιέ, αλλά και τους Μόρεϊ και Βολφ.

 

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ: Η επιστροφή της Ρέιντζερς στην Ευρώπη είναι αρκετά καλή, με τους Σκωτσέζους να είναι ήδη στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα και στοχεύουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση. Φυσικά, πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα, εκεί η «μάχη» με τη Σέλτικ είναι… ομηρική, με τις δυο ομάδες να έχουν διαφορά μόλις ένα βαθμό. Δε τίθεται θέμα αλλαγών στην Ευρώπη, μιας και το ζευγάρωμα με τη Ντόρτμουντ αποτελεί πρόκληση. Σημαντική η απώλεια του δημιουργικού Χάτζι, εκτός και ο Τζακ, μακροχρόνια απουσία ο Όφομπορθ.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η έδρα δίνει ώθηση στους Γερμανούς, όμως έχουν απουσίες και η αμυντική τους λειτουργία δεν είναι το βασικό τους «όπλο». Οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα που κάνει φάση και θα βρουν χώρους. Επιλογή μας το να σκοράρουν αμφότερες στο 1.85 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα.