Η πρώτη διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας στο δημοτικό διαμέρισμα των Πηγών του Δήμου Νέστου αποτελεί πλέον γεγονός.

 

Αίμα έδωσαν 42 εθελοντές. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πηγών Νέστου στο Αγροτικό Ιατρείο της περιοχής. 

 

«Την επόμενη φορά ακόμα πιο δυνατά ακόμα πιο ψηλά ακόμα πιο συμμετοχικά», είναι το μήνυμα με το ραντεβού να δίνεται το επόμενο εξάμνηνο. 

 

«Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Πηγών και τα μέλη του για την θερμή υποδοχή και την άψογη φιλοξενία τους. Ευχαριστούμε τα μέλη της διοίκησης και τους αθλητές της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη Πηγών για την συμμετοχή τους. Ευχαριστούμε το προσωπικό της κινητής μονάδος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου "Γεώργιος Παπανικολάου" για την ανθρωπιά, την προθυμία και τον επαγγελματισμό του. Ευχαριστούμε και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νέστου κ. Κώστα Χιώτη για την επίσκεψή του και για την υπόσχεσή του στους κατοίκους να μεριμνήσει ο Δήμος για τις απαραίτητες επισκευές στο Αγροτικό Ιατρείο των Πηγών προκειμένου να γίνει πιο λειτουργικό και ακόμη πιο ανθρώπινο», γράφει σε ανάρτηση του ο Γιάννης Παπαχρόνης.