Αναμενόμενη η συνεργασία της κυρίας Πολυμέρου με τον Χρήστο Μέτιο σχολίασε στον KavalaNews 102,8 με αφορμή την ανακοίνωση του περιφερειάρχη για τη συνεργασία με τη Θάσια περιφερειακή σύμβουλο, ο περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης Τοψίδη Αλέκος Ιωσηφίδης. 

 

Εμφανώς ενοχλημένος τόνισε πως «τις μετακινήσεις αυτές πρέπει να τις δει ο κόσμος που τίμησε με την ψήφο του όσους αποχώρησαν από την παράταξη Τοψίδη». 

 

«Τώρα που θα συνεργαστούν φαντάζομαι ότι όλα όσα για τα οποία κατηγορούσε η κυρία Πολυμέρου τη διοίκηση της περιφέρειας και τον ανεπαρκή περιφερειάρχη όπως χαρακτήριζε τον κ. Μέτιο ως δια μαγείας να έχει λύσει όλα τα προβλήματα», είπε ο κ. Ιωσηφίδης. 

 

«Να πουν πότε έλεγαν την αλήθεια τότε ή τώρα. Κυνήγησαν τη θεσούλα με όποια ανταλλάγματα έχει αυτή η θέση. Ξαφνικά είδαν το φως το αληθινό; Αν κέρδιζε ο Τοψίδης θα πηδούσαν από το μαντρί;», τόνισε. 

 

Ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης αρνήθηκε την οποιαδήποτε συνεργασία με την παράταξη Τοψίδη ακόμα και αν του ζητηθεί από κόμμα της ΝΔ να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο Μέτιου στις επόμενες εκλογές. 

 

«Ποιον να στηρίξω; αυτόν που συνεργάζεται με τη Χρυσή Αυγή ή με τον κ. Σημιτσή και τον κ. Καραγιώργη» δήλωσε ο κ. Ιωσηφίδης.  

 

Ακούστε όσα δήλωσε ο στον KavalaNews 102.8 ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης: