«Φωτιά» έχουν πάρει τα πιστολάκια στα κομμωτήρια μετά την ανακοίνωση των μέτρων για τους ανεμβολίαστους πελάτες που θα πρέπει να επιδεικνύουν τεστ. 

 

Επίσης «φόβο» για τους κομμωτές αποτελεί το γεγονός ότι με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται η παραοικονομία, με κομμωτές να πηγαίνουν και να κουρεύουν σε σπίτια

 

«Οι ανακοινώσεις έχουν δημιουργήσει ασφυξία στους κομμωτές από ανεμβολίαστους πελάτες τους που έχουν σπάσει τα τηλέφωνα για να προλάβουν ένα ραντεβού πριν από το Σάββατο λέει στον ΚavalaNews 102,8 η πρόεδρος του σωματείου κομμωτών νομού Καβάλας Έφη Κυριακίδου.

 

«Τηρούμε έτσι κι αλλιώς τους κανόνες. Είμαστε σε λάθος δρόμο. Ο κόσμος αλλά κι εμείς κουραστήκαμε. Σίγουρα θα πέσει η δουλειά στα κομμωτήρια το επόμενο διάστημα. Έχουμε γίνει ψυχολόγοι. Όλοι μιλούν για τα εμβόλια»

 

Επίσης τόνισε ότι χρειάζεται να αποσαφηνιστούν κάποια πράγματα. 

 

Ακούστε όσα είπε στον KavalaNews 102.8: 

 

 

 

Θώμη Σαλονικιού – κομμώτρια στη Θάσο 

 

«Το μέτρο είναι δύσκολο και για εμάς και για τους πελάτες. Θα ενισχύσουμε τους κομμωτές που πηγαίνουν στα σπίτια. Μας κάνουν να τρομάζουμε τον κόσμο. Δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι γι’ αυτόν τον τομέα. Ο έλεγχος πρέπει να γίνεται από άλλες υπηρεσίες. Είμαστε ένας μοχλός πίεσης» λέει στον KavalaNews 102.8.

 

Ενώ αναφέρθηκε και σε περιπτώσεις πελατών που δεν ήθελαν να συμμορφωθούν με τα μέτρα, όπως τη χρήση της μάσκας με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μικροεντάσεις

 

Ακούστε όσα είπε στον KavalaNews 102.8: