Τα σημεία που μπορεί κάποιος να βρει δωρεάν τα ημερολόγια του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναγίας "Ο Βάκχος" δόθηκαν στη δημοσιότητα. Όπως αναφέρει σε σχευική του ανακοίνωση ο Σύλλογος η αρχική ιδέα ήταν τα ημερολόγια να μοιραστούν πόρτα - πόρτα ωστόσο η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο χωριό της Παναγίας απο την εξάπλωση του ιού δεν καθιστά δυνατή αυτή την ιδέα. 

 

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: 

 

Πριν από πολύ καιρό πήραμε την απόφαση να εκδωσουμε ένα απλό ημερολόγιο, το οποίο θα διανεμηθεί δωρεάν στους κατοίκους του χωριού μας, αναλογιζόμενοι ότι δεν μπορεί να έχει τη μορφή που είχε τα προηγούμενα χρόνια, λόγω της δύσκολης κατάστασης που ζούμε αλλά και των οικονομικών δυσκολιών που έχουν προκύψει σε όλους μας.

 

Η αρχική λοιπόν σκέψη ήταν να μοιραστεί πόρτα πόρτα στο χωριό, παίρνοντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα, δίνοντας ταυτόχρονα στο κόσμο τις ευχές μας για τη νέα χρονιά. Δυστυχώς όμως λόγω της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στο χωριό μας το τελευταίο διάστημα δεν μπορούσε να γίνει εφικτό κάτι τέτοιο. Έτσι λοιπόν μοίρασαμε τα ημερολόγια σε μάρκετ και αρτοποιεία ώστε να μπορεί στη συνέχεια να τα προμηθευτούν όλοι οι κάτοικοι του χωριού.

 

Δείτε που θα βρείτε τα ημερολόγια 

 

Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων που δέχθηκαν με χαρά να βοηθήσουν σε αυτό το ιδιαίτερο μοίρασμα του ημερολογίου μας.

 

Αρτοποιεία:

ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΓΕΡΩΡΓΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Μάρκετ:

ΚΑΛΟΥΔΗ-ΣΙΣΚΟΥ ΖΩΗ
ΜΑΥΡΕΝΑΣ ΒΑΣΊΛΕΙΟΣ
ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ