Την έγκριση πρόσληψης 40 Νοσηλευτών στο Νοσοκομείο Σερρών και ΚΕΦΙΑΠ Νιγρίτας, 15 τραυματιοφορέων, 1 επισκέπτη-τριας Υγείας, 1 ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων και 1 ΔΕ τηλεφωνητών για το ΤΕΠ του Νοσοκομείου Σερρών ανακοίνωσε η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βουλευτής Σερρών ΝΔ κ. Φωτεινή Αραμπατζή. Το αίτημα έγινε από το νοσοκομείο στις 11 Νοεμβρίου και με τη μεσολάβηση πολιτικών από τις Σέρρες δόθηκε έγκριση μέσα σε λιγότερο από δέκα ημέρες.

 

Η κ. Αραμπατζή μιλώντας στο ΔΙΚΤΥΟ ανέφερε ότι η σχετική απόφαση υπεγράφη ως κατεπείγουσα σήμερα το απόγευμα από τον αρμόδιο Υφυπουργό Βασίλη Κοντοζαμάνη και βρίσκεται στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη από όπου και αναμένεται να επιστραφεί υπογεγραμμένη την Δευτέρα για να « τρέξει» η διαδικασία.

 

Η Σερραία Υφυπουργός τόνισε ότι το εν λόγω αίτημα έφυγε από το Νοσοκομείο Σερρών στις 11/11/2020 και αμέσως υπεγράφη, σημειώνοντας ότι βρίσκεται σε καθημερινή, συνεχή επαφή με τον αρμόδιο Υφυπουργό. Επιπρόσθετα ανακοίνωσε και την έγκριση πρόσληψης με ΚΥΑ Κοντοζαμάνη- Σκυλακάκη 2 Ιατρών ΠΕ φαρμακοποιών, που είχε αιτηθεί η Διοίκηση του Νοσοκομείου στις 30/10/2020.