Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας είναι ένας από τους παλαιότερους Φωτογραφικούς Συλλόγους της Ελλάδας, με σημαντικό έργο στην προώθηση  της τέχνης της φωτογραφίας  στην πόλη της Καβάλας αλλά και στην Ελλάδα.

 

 

Πιστός στο όραμα και τους σκοπούς του, τη διάδοση της καλλιτεχνικής φωτογραφίας και δημιουργίας, διοργανώνει φέτος το 31ο  Σεμινάριο καλλιτεχνικής φωτογραφίας για νέους φωτογράφους. Το σεμινάριο ξεκινάει από τις βασικές αρχές του μέσου με την εκμάθηση των τεχνικών της φωτογράφισης και των φωτογραφικών μηχανών και τελειώνει με τον δημιουργό να θέτει νέους στόχους και ορίζοντες καλλιτεχνικής έκφρασης.

 

 

Η διάρκεια του Σεμιναρίου είναι 7 μήνες, από τον Νοέμβριο του 2020 έως και τον Μάιο του 2021. Τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε δεύτερη Τετάρτη 18.00-20.00 στο κτίριο του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας, Ευγ. Ιορδάνου & Αριστείδου, στην Καβάλα.

 Έναρξη Μαθημάτων: 4 Νοεμβρίου 2020.

 

 

 

Οι εγγραφές για το 31ο Σεμινάριο Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας θα πραγματοποιούνται στο κτίριο του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας, Ευγ. Ιορδάνου & Αριστείδου, στην Καβάλα, από 19 Οκτωβρίου  έως 02 Νοεμβρίου 2020, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 18:00 με 20:00.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.photoclubkavala.gr ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6977469909 και 6974701460.    

 

         

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

 

 

    Η Πρόεδρος                                                                                 Ο Γενικός Γραμματέας

 

Σώτη Τυρολόγου                                                                            Νίκος Καλοτραπέζης