Αναστέλλει  από σήμερα Παρασκευή 27 Μαρτίου την παραγωγική της δραστηριότητα η εταιρία “Μάρμαρα Θάσου Φιλιππίδη ΑΕ” που εδρεύει στο νησί της Θάσου σύμφωνα με ανακοίνωσή της. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση η εταιρία είχε μειώσει την παραγωγή της ήδη από τις 20 Μαρτίου κατά 90%. Σημειώνεται ότι υπάρχει μεγάλη ανησυχία στο νησί της Θάσου για την μετακίνηση μη μόνιμων κατοίκων οι οποίοι είτε εργαζόνται σε λατομεία, είτε κάνουν οικοδομικές εργασίες, 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρίας “Μάρμαρα Θάσου Φιλιππίδη ΑΕ” έχει ως σξής:

 

Η εταιρία “Μάρμαρα Θάσου Φιλιππίδη ΑΕ” με αίσθημα ευθύνης και βάζοντας πάνω από όλα την υγεία του προσωπικού της, των συνεργατών της, των οικογενειών τους αλλά και όλων των κατοίκων της Θάσου, ανακοινώνει ότι ήδη έχει προβεί στην μείωση της παραγωγικής της δραστηριότητας κατά 90% από την προηγούμενη Παρασκευή 20/03/2020. Πέραν αυτού και προκειμένου να συνεισφέρει στην μείωση της εξάπλωσης του Covid-19, από την Παρασκευή 27/03/2020 αναστέλλει και κάθε άλλη δραστηριότητα της.

Σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνει ο Πλανήτης μας αλλά και η Πατρίδα μας ας  προσπαθήσουμε όλοι το καλύτερο δυνατό για το νησί μας.

 

“ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ”

 

Για την εταιρεία,

Φιλιππίδης Γεώργιος

Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος