υποψήφιοι βουλευτές

Η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση για την παρουσίαση των υποψηφίων του κόμματος αναφέροντας μεταξύ άλλων πως θα δώσουν μάχη για την απαλλαγή της χώρας από το καθεστώς Μητσοτάκη.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα ονόματα των ανθρώπων που θα πλαισιώσουν το 75% των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την επικράτεια.

Φίλες και Φίλοι

Σήμερα μετά από 52 μαρτυρικούς μήνες κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι λυπηρό  ο απερχόμενος Πρω-θυπουργός να αρνείται να κατάλαβει τους λόγους για τους οποίους οι Ελληνίδες και οι Έλληνες τον εξα-νάγκασαν να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νομού Καβάλας Βάσω Παπουτσή Μήττα σας προσκαλεί στην κεντρική π

Έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει στη πόλη της Καβάλας, στη συνοικία του Βύρωνα, η επαφή μου με το υδάτινο στοιχείο ήταν συνεχής, αδιάλειπτη. Γνώρισα από κοντά τα προβλήματα των ανθρώπων που ξημερώματα ανεβαίνουν στις βάρκες τους και ρίχνονται στη βιοπάλη.

Τις εγκαταστάσεις του εργοστάσιου της Εταιρείας “KPEATOΠAPAΓΩΓIKH KABAΛAΣ επισκέφτηκε η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Βάσω Παπουτσή Μήττα. 

Με προκήρυξη του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας (υπ’ αριθμ. 03/2839/26-06-2019) γνωστοποιούνται οι συνδυασμοί κομμάτων και οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού καθώς και οι βουλευτές Επικράτειας του κάθε κόμματος που συμμετέχουν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους μας ότι την ΤΕΤΑΡΤΗ 26/6/2019 ώρα 11 π.μ. στο Ξενοδοχείο AirhotelGALAXY (αίθουσα ΝΕΣΤΟΣ), σε  συνέντευξη Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής  θα γίνει παρουσίαση των υποψηφίων Βουλευτών μας.

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει την Τετάρτη 19.06 και ώρα 20.00 στο ξενοδοχείο Oceanis σε εκδήλωση με ομιλητή τον Δημήτρη Παπατολίδη, γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής ΑΜ-Θ του ΚΚΕ και μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

 
 

Σημαντική ανανέωση υπάρχει στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) στο νομό Καβάλας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής Ψηφοδελτίων του κόμματος για τα τελικά ψηφοδέλτια σε 31 εκλογικές περιφέρειες.