βλάβη

Υπάρχει τρόπος για να ενεργοποιηθεί ξανά ένα κινητό τηλέφωνο της Cosmote παρά τη γενικευμένη βλάβη που επηρεάζει μεγάλο μέρος της βόρειας Ελλάδας.

Αγανάκτηση έχουν προκαλέσει οι απαντήσεις που λαμβάνουν οι δεκάδες χιλιάδες συνδρομητές της σταθερής και κινητής της Cosmote στην Καβάλα σχετικά με τη μεγάλη βλάβη που «γονάτισε» το δίκτυό της.

Προβλήματα καταγράφονται σε υπηρεσίες της σταθερής και κινητής τηλεφωνίας της Cosmote σε περιοχές των νομών Κιλκίς, Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, καθώς και σε Θάσο, Σαμοθράκη και Λήμνο.

Εκτός λειτουργίας άρχισαν να βγαίνουν μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου τα δίκτυα του μεγαλύτερου τηλεπικοινωνιακού παρόχου της χώρας.

Βλάβη σε ντίζα χειριστηρίου διαπιστώθηκε στο πλοίο «Άγιος Αθανάσιος» την ώρα που πήγε να φύγει από το Λιμένα Θάσου με προορισμό την Κεραμωτή, το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου 2024.

Νταλίκα έχει σταματήσει λόγω βλάβης στα πρώτα φανάρια στην ανηφόρα του Αγίου Σίλα στο ρεύμα εξόδου από την πόλη.

Βλάβη προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου 2023 σε στον αγωγό αποχέτευσης στην περιοχή της Ραψάνης στην Καβάλα.

Σε Βλάβη οφείλεται η διακοπή υδροδότησης στην οδό Ερυθρού το πρωί της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου.

Αγωγός ύδρευσης έσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου 2023 στην οδό Κάδμου στην Καβάλα, από έργα τοποθέτησης δικτύου οπτικών ινών που εκτελούνται στην περιοχή.

Ολοκλήρωση εργασιών για την επιδιόρθωση της βλάβης στον υποθαλάσσιο αγωγό διάθεσης εκροών της Ε.Ε.Λ. πόλης Καβάλας.

Η επιστολή αφορά την απορροή επεξεργασμένου νερού βιολογικού καθαρισμού Παραλίας Οφρυνίου-Ορφανίου σε κατοικημένη περιοχή. 

Όχημα χρηματαποστολής έμεινε από μηχανική βλάβη στην Καβάλα μεταξύ των οδών Ομονοίας και Αβέρωφ το πρωί της Τρίτης 11 Ιουλίου. 

Η αποκατάσταση της βλάβης έχει ήδη ανατεθεί σε ειδικευμένο συνεργείο δυτών, το οποίο καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάστασή της το συντομότερο δυνατό.

Μηχανική βλάβη παρουσιάστηκε στο πλοίο ''AQUA BLUE'' κατά την εκτέλεση βραδινού δομολογίου του από το Λαύριο για Αι Στράτη - Λήμνο – Καβάλα

Ταλαιπωρία για 140 επιβάτες του πλοίο «Superstar», που εκτελούσε το δρομολόγιο από Καβάλα για Λήμνο – Άγιο Ευστράτιο – Λαύριο.

Μια ακόμα βλάβη σε αγωγό ύδρευσης προκλήθηκε στην περιοχή των Ποταμουδίων το πρωί της Παρασκευής 2/12 από τα συνεργεία που κατασκευάζουν τα δίκτυα οπτικών ινών.

Έκλεισε η οδός Βενιζέλου το πρωί της Τετάρτης (30/11), για να διορθωθεί μία βλάβη που έφερε διακοπή του ίντερνετ.

Διακοπή υδροδότησης λόγω βλάβης που προκλήθηκε από εργασίες των συνεργείων κατασκευής δικτύου οπτικών ινών σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου στην περιοχή της Δεξαμενής.

Με δυο σοβαρά περιστατικά βλαβών ήρθε αντιμέτωπη η ΔΕΥΑ Καβάλας το μεσημέρι και το απόγευμα της Τρίτης 1 Νοεμβρίου.

Εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Λαυρίου για λιμένες Αγίου Ευστρατίου - Μύρινας – Καβάλας, με 152 επιβάτες

Εκτός λειτουργίας λόγω της κακοκαιρίας τέθηκαν μετά τις 6:00 το απόγευμα της Κυριακής 10 Απριλίου στην περιοχή του Αγίου Σίλα, στην περιοχή του Νοσοκομείου και στον Σταυρό Αμυδγαλεώνα.

Σοβαρή βλάβη σημειώθηκε στην περιοχή του Αγίου Λουκά στην Καβάλα μπροστά από το Διεθνές Πανεπιστήμιο το πρωί της Παρασκευής (21/10). 

 

Για σχεδόν 10 ώρες έμειναν την Κυριακή (17/10) χωρίς νερό οι κάτοικοι της Νέας Περάμου μετά από σοβαρή βλάβη στον κεντρικό αγωγό

Σοβαρή βλάβη σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (13/10) στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης στην οδό Θεσσαλονίκης με εκτεταμένη διαρροή νερού. 

 

Μετά τη βλάβη που παρουσιάστηκε στο πλοίο ''AQUA STAR'' λίγα λεπτά τον απόπλου του από το λιμάνι της Καβάλας το Λιμεναρχείο εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία αναφέρει τα εξής: 

Σελίδες