Βασίλης Καρράς

Χιλιάδες άνθρωποι και πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες και ερμηνευτές της ελληνικής σκηνής, βρέθηκαν στο Κοκκινοχώρι Καβάλας την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023, για το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Καρρά.

Στην γενέτειρα του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας γράφεται σήμερα ο επίλογος για τον Βασίλη Καρρά

Σήμερα 27 Δεκεμβρίου 2023, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, αποχαιρετά τον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή Βασίλη Καρρά, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών παραμονή των Χριστουγέννων.

Για τον Βασίλη Καρρά μίλησε ο πρόεδρος της κοινότητας Κοκκινοχωρίου της γενέτειρας του σπουδαίου τραγουδιστή, Χρήστος Διαμαντίδης. «Μου είπε να ετοιμάσω το νεκροταφείο, ήξερε ότι θα “φύγει”» επεσήμανε.

Εκτάκτως συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023, με αφορμή τον θάνατο του Βασίλη Καρρά.

Tην υπογραφή του Βασίλη Καρρά έχουν τα πάντα στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Γνωστοί καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής αποχαιρετούν τον Βασίλη Καρρά με συγκινητικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το κτήμα του Βασίλη Καρρά βρίσκεται στο Κοκκινοχώρι Παγγαίου και όποιος το επισκεφθεί θα εκτιμήσει τη ηρεμία και τη φυσική ομορφιά της ελληνικής υπαίθρου. 

Μια μεγάλη έκπληξη στο τηλεοπτικό κοινό του Fame Story έκανε ο Βασίλης Καρράς, το βράδυ της Παρασκευής (13/10).

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Βασίλης Καρράς, του οποίου η υγεία παρουσίασε επιδείνωση τις τελευταίες μέρες και ο τραγουδιστής μπήκε ξανά στο νοσοκομείο.

Ο Βασίλης Καρράς δίνει τη δική του προσωπική μάχη με την ασθένεια που τον ταλαιπωρεί, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για την κατάσταση υγείας του αγαπητού τραγουδιστή, οδηγεί το τελευταίο διάστημα σε viral δημοσιεύσεις που πολλές φορές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

O δημοφιλής τραγουδιστής από το Κοκκινοχώρι Καβάλας, Βασίλης Καρράς παλεύει με αισιοδοξία να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που τον έχει απομακρύνει από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως είπε ο αδερφός του.

Την πρώτη του εμφάνιση μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, πραγματοποίησε ο Βασίλης Καρράς, στα εγκαίνια μιας γκαλερί στη Θεσσαλονίκη και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο Βασίλης Καρράς βρέθηκε σε γνωστή ψαροταβέρνα στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, όπου φωτογραφήθηκε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, έχοντας χάσει εμφανώς πολλά κιλά και έχοντας γκρίζα μαλλιά.

Την ταπεινή και φτωχική του καταγωγή από το Κοκκινοχώρι του Παγγαίου, ένα μικρό χωριό κοντά στο Ποδοχώρι, θυμήθηκε ο Βασίλης Καρράς στην τελευταία του συναυλία στο Ακόντισμα...

Το αδιαχώρητο από κόσμο έγινε στη συναυλία του Βασίλη Καρρά την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στο Ακόντισμα στη Νέα Καρβάλη.

Στο νοσοκομείο “Βενιζέλειο” του Ηρακλείου Κρήτης νοσηλεύεται από χθες (26.03.2022) ο Βασίλης Καρράς. 

 

Στη φάρμα του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας υποδέχτηκε ο Βασίλης Καρράς τους Unboxholics, τους έστρωσε στο μάζεμα της ελιάς και το βίντεο στο κανάλι τους στο YouTube έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.

 

Ο Βασίλης Καρράς έγινε αγρότης στην πατρίδα του, στην Καβάλα και μάλιστα από τους καλύτερους

 

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Βασίλης Καρράς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Γεύμα με τον γνωστό τραγουδιστή Βασίλη Καρρά είχε ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης το μεσημέρι του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου. Τη φωτογραφία ανάρτησε ο ίδιος ο κ. Αναστασιάδης στο προφίλ του facebook γράφοντας:

Το κτήμα του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας αποκαλύπτει για πρώτη φορά ο δημοφιλής τραγουδιστής Βασίλης Καρράς, στην κάμερα του GRTimes.gr και στη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά

Ο λαϊκός ερμηνευτής, Βασίλης Καρράς έρχεται την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης στις 18.30′ για μια και μοναδική συναυλία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού.