Βαρθολομαίος

Την Τρίτη (26/03), ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, βρέθηκε στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης και είχε συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Μια μεγάλη περιπέτεια πέρασε το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου το πλήρωμα του ΕΚΑΒ στη Θάσο στην προσπάθειά του να διακομίσει στο Νοσοκομείο Καβάλας ένα τετράχρονο αγοράκι από τη Βουλγαρία που παραθέριζε με τους γονείς του στη Θάσο.

Δοξολογία στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου Παναγίας Θάσου παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου.

Στο νησί της Θάσου έφτασε λίγο μετά τη 1:00 το μεσημέρι του Σαββάτου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Για τις 12:30 το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου έχει οριστεί η αναχώρηση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου για τη Θάσο.

Κλειστό για το κοινό θα είναι το απόγευμα του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου από τις 16.00μ.μ.

 «Προσωρινή ρύθμιση της κυκλοφορίας στην πόλη της Καβάλας την 05 & 06-09-2022, λόγω επίσκεψης της Α.Θ.Π. Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ

Η Θασιακή Ένωση Καβάλας και η Εταιρεία Θασιακών Μελετών...

Δόθηκε στη δημοσιότητα των πρόγραμμα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου σε Καβάλα και Θάσο.

Εκατοντάδες πιστοί της Καβάλας αντιδρούν στην επίσκεψη Επιφανίου στην Καβάλα.

Σε Καβάλα και Θάσο από 3 έως 6 Σεπτεμβρίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ο Οικουμενικός Πατριάρχης μίλησε για τον Δράμας Παύλο, συλλυπούμενος τη μητέρα και την αδελφή του αειμνήστου Ιεράρχου.

Στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης στην Καβάλα προσγειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (25/5) το αεροπλάνο που μετέφερε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση, υποδέχθηκε σήμερα Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών την Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα, τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος αφίχθηκε από την Κωνσταντινούπολη με τακτική πτήση, αποδεχόμενος ευγενή πρόσκληση της Αγιωτάτης Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η Νέα Καρβάλη γιορτάζει τον Άγιο Γρηγόριο. Ωστόσο φέτος όλα ήταν διαφορετικά εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. 

 

Με ένα πολύ προσεκτικά διατυπωμένο ανακοινωθέν, το Οικουμενικό Πατριαρχείο παίρνει θέση στα όσα συζητιούνται αυτές τις μέρες με αφορμή την εξάπλωση του κορωνοϊού COVID-19

Το πρωί της Τετάρτης, 10ης Απριλίου 2019, όπως κάθε χρόνο, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος άναψε κερί και κατέθεσε ανοιξιάτικα άνθη στην κλειστή Πύλη του Πατριαρχείου, τόπο του απαγχονισμού του Ιερομάρτυρα προκατόχου του Γρηγορίου Ε’ τιμώντας τη μνήμη του. 

Τον μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου Στέφανο δέχθηκε στο γραφείο του στο Φανάρι ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.