τροχαία δυστυχήματα

Η Γενική περιφερειακή αστυνομική διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δημοσίευσε στοιχεία που αφορούν θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον Νοέμβριο του 2023.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 30 Μαρτίου στην εθνικό οδό Χρυσούπολης - Κεραμωτής μετά από τη σύγκρουση οχημάτων. Τραγικός απολογισμός ένας νεκρός και 3 τραυματίες. 

Να σταματήσουν τώρα οι θανατηφόρες καταδιώξεις ζητά η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης με ανακοίνωσή της στα Μέσα Ενημέρωσης. Συγκεκριμένα τα μέλη της αναφέρουν: Μέσα σε λίγους μήνες, τουλάχιστον 18 νεκροί και 54 τραυματίες, στην ίδια περιοχή, στον ίδιο δρόμο: 

Τρεις νεκροί και τρείς τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός ενός ακόμα τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη γύρω στις 6:00 το πρωί της Πέμπτης 13 Δεκεμβρίου στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα από Ξάνθη προς Καβάλα λίγο πριν τα τούνελ της Νέας Καρβάλης. 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά τη διάρκεια του μηνός Σεπτεμβρίου του 2017, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.