Θωμάς Αγγελόπουλος

Μετά τις παραιτήσεις γιατρών το καλοκαίρι που πέρασε, το Κέντρο Υγείας στη Θάσο αναμένει τώρα 4 αγροτικούς γιατρούς για τα περιφερειακά ιατρεία του νησιού ενώ στην κεντρική μονάδα του Πρίνου ανέλαβε καθήκοντα ο καρδιολόγος που προσλήφθηκε πρόσφατα.

«Επειδή πολλοί μού ζητούν να "διορθώσω" την ανάρτησή μου που "παρεξηγήθηκε" αλλά εγώ ήμουνα σαφής. Είπα κάτι που είναι απολύτως αληθές και όλοι το γνωρίζουν» λέει ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θωμάς Αγγελόπουλος

Θέμα χρόνου είναι να πεθάνει κάποιος ασθενείς στη Θάσο, αν δεν λυθεί το πρόβλημα με τα πλοία επιφυλακής κατά τις νυχτερινές ώρες. 

 

Μοριακά τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού παρέδωσε το ΔΣ του Οργανισμού Τουρισμού Θάσου στο Κέντρο Υγείας Πρίνου με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου. Τα μοριακά τεστ παρέδωσε στο διευθυντή του Κέντρου Υγείας Θωμά Αγγελόπουλο η περιφερειακή σύμβουλος και μέλος του ΔΣ του Οργανισμού Μαρία Πολύμερου

Το 40% των εμβολιασθέντων προέρχονται από περιοχές εκτός Θάσου και συγκεκριμένα από την Ξάνθη, τη Δράμα, τις Σέρρες αλλά και από πιο μακριά, ανέφερε στον KavalaNews 102.8 ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Θωμάς Αγγελόπουλος. 

 

Ανησυχητική είναι η αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού στο νησί της Θάσου με τους φορείς του τόπου να απευθύνουν έκκληση για τήρηση των μέτρων.

Μικρή αύξηση στους ασθενείς αλλά όχι ανησυχητική, είναι η εικόνα που εμφανίζει το νοσοκομείο Καβάλας, την ώρα που οι εμβο

Τρεις διασώστες από την Καβάλα και δύο από την Θάσο κατεβαίνουν στην Αθήνα προκειμένου να ενισχυόσουν τους συναδέλφους τους που δίνουν την μάχη κατά του κορωνοϊού.

«Είναι πράγματι δύσκολο να πιστέψει κανείς (αν δεν το βιώσει), πως η φλεγμονή ενός οργανιδίου μπορεί να αποδιοργανώσει και να οδηγήσει σε πλήρη κατάρρευση ένα ολόκληρο οργανισμό», αναφέρει σε ανάρτησή του ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πρίνου, Θωμάς Αγγελόπουλος. 

Έναν αναλυτή καρδιακών δεικτών δώρισε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου ο Όμιλος Τουρισμού Θάσου.

Αντίθετος στο να κλείσουν τα σχολεία στο νησί της Θάσου δηλώνει ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Θωμάς Αγγελόπουλος σε συνέντευξή του σε τοπικό μέσο ενημέρωσης.

Διευκρινήσεις για τα κρούσματα και απαντήσεις στις ερωτήσεις για τον κορωνοϊό και τα μέτρα δίνει ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θάσου, Θωμάς Αγγελόπουλος. 

Στην προσφορά μοριακών τεστ κορωνοϊου προς το Κέντρο Υγείας Θάσου προχώρησε ο Σύλλογος Νέων Θάσου, ο Όμιλος Τουρισμού και ο Δήμος Θάσου. 

Τον δικό του απολογισμό για το έτος που πέρασε, με τα θετικά και αρνητικά που άφησε πίσω του, έκανε ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πρίνου, Θωμάς Αγγελόπουλος, ενώ εξέφρασε την ελπίδα του για το 2021 και την επάνοδο σε φυσιολογικές συνθήκες ζωής συμμετέχοντας στον εμβολιασμό. 

 

Άρχισε χθες Τρίτη 12 Ιανοαυρίου και και συνεχίστηκε σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου στο Νοσοκομείο Καβάλας ο εμβολιασμός στους γιατρούς και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Πρίνου. Γύρω στις 10:30 το πρωί εμβολιάστηκε ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Θωμάς Αγγελόπουλος καθώς και το προσωπικό του ΕΟΔΥ στη Θάσο. 

Για την ανάγκη να υποβληθούν όλοι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Θάσου σε rapid test για κορωνοϊό με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων στις 11/1, αλλά και για τεστ που πρόκειται να γίνουν στους κατοίκους του νησιού, ενημερώνει ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πρίνου, Θωμάς Αγγελόπουλος. 

 

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε στο Κ.Υ.ΠΡΙΝΟΥ τον Πρόεδρο του Ελληνο-Γερμανικού Συνδέσμου "Φίλος" κ. Σωτήριο Ξώγνο, που μας παρέδωσε ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (lap top) πολύ χρήσιμο για τις λειτουργικές μας ανάγκες.

Σχετικά με τις διαφωνίες και τις αντιπαραθέσεις που αφορούν την επιδημία COVID-19 και την προστατευτική χρήση μάσκας ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πρίνου σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

Διαμορφώθηκε και ολοκληρώθηκε ο σκεπασμένος χώρος υποδοχής έμπροσθεν του χώρου διαλογής στο Κ.Υ.ΠΡΙΝΟΥ. O διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θωμάς Αγγελόπουλος αναφέρει σχετικά: 

Ιδιαίτερη ικανοποίηση εκφράζει η Energean για την απόφαση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας κ.

Το Κέντρο Υγείας Πρίνου επισκέφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 7 Ιουνίου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος με αφορμή την επίσκεψή του στη Θάσο και την Καβάλα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

γράφει ο

Τάσος Αποστολίδης

 

Η ανευθυνότητα ορισμένων φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει τα όρια και του νόμου, γιατί της ηλιθιότητας τα έχει ξεπεράσει προ πολλού.

 

Την προσοχή σε γονείς και δασκάλους εφιστά ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θωμάς Αγγελόπουλος καθώς τον τελευταίο μήνα σε όλη τη χώρα είναι σε έξαρση ο ιός Κοξάκι.

«Μετά το πρόσφατο Δελτίο Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ με τίτλο «Υπέρηχος του ΕΣΥ – Σάπιο Σύστημα» όπου υπάρχει αναφορά και για το Κ.Υ. ΠΡΙΝΟΥ – ΘΑΣΟΥ (ΚΥΠ), δημιουργήθηκε ηθική υποχρέωση αποκατάστασης της αλήθειας, η οποία απέχει πολύ από την «εικόνα διάλυσης» που περιγράφεται στο Δελτίο Τύπου των αξιότιμων συναδέλφων της Π.Ο.Ε.Δ.Η.Ν.» επισημαίνει αρχικά στη σχετική απάντησή του ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας, Θωμάς Αγγελόπουλος.

«Ο παραλογισμός συνεχίζεται» απαντά το Σωματείο Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Καβάλας στην ανακοίνωση του διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πρίνου, Θωμά Αγγελόπουλου για την κατάσταση που επικρατεί σχετικά με την κάλυψη προσωπικού στα ασθενοφόρα του νησιού

Θωμάς Αγγελοπουλος διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πρίνου: "Είναι πολύ λυπηρό το φαινόμενο Κάποιοι εκπρόσωποι του σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Καβάλας να σκέπτονται και να ενεργούν σαν μια μικρή συντεχνιακή ομάδα και να στρέφονται εναντίον συναδέρφων τους...