Θεόδωρος Μαρκόπουλος

Την έκθεση FRESKON - HELEXPO στην Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας και αναπληρωτής Περιφερειάρχης ΑΜΘ Θόδωρος Μαρκόπουλος.

Συνάντηση με τους Γιατρούς του Κόσμου και τον πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών της ΕΛΑΣ είχε το πρωί της Παρασκευής 5 Απριλίου 2024, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος.

Συνάντηση με τους Γιατρούς του Κόσμου είχε την Παρασκευή (05/04), ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος με θέμα συζήτησης την συνεργασία τους με την Περιφέρεια ΑΜΘ, για θέματα δημόσιας υγείας. 

Ο πρέσβης της Δημοκρατίας της Κορέας, Jung Il Lee, στην τριήμερη περιοδεία του στην περιφέρεια ΑΜΘ, επισκέφθηκε και την Καβάλα και είχε συνάντηση και συζήτηση με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας. 

Το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας θα επισκεφθεί ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Καθηγητής ΔΠΘ Σωτήρης Σέρμπος.

Τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θεόδωρο Μαρκόπουλο επισκέφθηκε την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, η Διοικούσα Επιτροπή της Ανατολικής Μακεδονίας του ΓΕΩΤΕΕ.

Στις εκλογές που έγιναν τη Δευτέρα (12/02), για το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, η παράταξη Τζιτζικώστα επικράτησε με ποσοστό 78%.

Συζήτηση για αναπτυξιακά θέματα της Καβάλας και της Θάσου είχαν το πρωί της Δευτέρας (29/01), ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης και μέλη της διοικούσας επιτροπής του Επιμελητηρίου. 

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 11 Ιανουαρίου 2024 στο γραφείο του Αντιπεριφερειαρχη Καβάλας, Θεόδωρου Μαρκόπουλου

Την Τρίτη (09/01), ο βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Χριστόδουλο Τοψίδη και τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρο Μαρκόπουλο στην Κομοτηνή. Οι τρεις άνδρες συζήτησαν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της Καβάλας.

Σε θετικό κλίμα έγινε η παράδοση – παραλαβή της ΠΕ Καβάλας από τον απερχόμενο Αλέξη Πολίτη στον νέο Χωρικό αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θεόδωρο Μαρκόπουλο.

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η παράδοση - παραλαβή της διοίκησης της ΠΕ Καβάλας.

“Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάπτυξη της περιοχής μας και για την αντιμετώπιση κάθε δυσμενούς κατάστασης”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο νέος αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, σε δήλωση του.

Η νέα διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοίνωσε τους νέους χωρικούς και θεματικούς αντιπεριφερειάρχες, εντεταλμένους συμβούλους και εκτελεστικούς γραμματείς.

Η “Περιφερειακή Σύνθεση”, διά του περιφερειακού συμβούλου Καβάλας Θεόδωρου Μαρκόπουλου, αναδεικνύει προβλήματα ρύπανσης υδάτων και εδάφους στο Ερατεινό του Δήμου Νέστου.

Κάποτε στην Καβάλα υπήρχε μία διοργάνωση που λεγόταν AirSeaShow ... H οποία είχε "επεκταθεί" και στην Θάσο όπου είχε επαναλειτουργήσει το αεροδρόμιο του Καζαβητίου.

 Από την ΠΕ Καβάλας τίθεται υπ’ όψιν των πολιτών των ΠΕ Καβάλας και ΠΕ Θάσου, ότι λόγω βλάβης στο δίκτυο οπτικών ινών του Δήμου Καβάλας, υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας με τις υπηρεσίες της ΠΕ Καβάλας (ιστοσελίδα, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τηλεφωνικό κέντρο).

Τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, ο αποχωρών Διοικητής της 2ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος της Ελληνικής Ακτοφυλακής

Μετά την απαράδεκτη και προσωπική διετή επιμονή του να μεταφέρει τις εκδηλώσεις μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων, από το φυσικό τόπο ( μνημείο ποντιακού Ελληνισμού), στο άγαλμα της ελευθερίας δημοτικού κήπου, μας προκαλεί ξανά με τον ορισμό συνυποψήφιου του...

Κατευθυνόμενη από την κυβέρνηση ισχυρίζεται ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος πως είναι η απόφαση του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ΑΜΘ να ακυρώσει την απόφαση με την οποία ανακαλούσε πριν από έναν περίπου μήνα τις αρμοδιότητες του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρου Μαρκόπουλου.

Τριήμερη εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποιεί στην πόλη της Καβάλας αντιπροσωπεία από το Νέβσκι της Αγίας Πετρούπολης.

Διαψεύδει μιλώντας στο ραδιόφωνο της Πρωινής ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος τα σενάρια ότι υπάρχει δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του και προς το πρόσωπο του θεματικού αντιπεριφερειάρχη, κ. Γάκη, από τον περιφερειάρχη ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Συνάντηση Εργασίας στην Καβάλα είχε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Μαρκόπουλο.Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής: - Η βιομηχανία λιπασμάτων - Λιμενικά Έργα - Ο φορέας διαχείρισης του Παγγαίου - Μεταναστευτικό – προσφυγικό - Αλιεία και θαλάσσια «NATURA» 

Από το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θεόδωρου Μαρκόπουλου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: Σας ενημερώνουμε ότι η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κα. Μαρία Κόλλια -Τσαρουχά, θα επισκεφθεί τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας στο γραφείο του, αύριο, Πέμπτη 23 Ιουνίου και ώρα 19:00

Την τιμητική επιτροπή του «5ου Kavala AirSea Show & Thasos 1st WW Aviators Golden Anniversary Macedonian Front-Aegean Sea 2016» παρουσίασαν οι διοργανωτές της αεροπορικής επίδειξης που θα πραγματοποιηθεί σε Καβάλα και Θάσο από τις 24 έως Ιουνίου στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα το πρωί, 12 Μαΐου στην Αντιπεριφέρεια Καβάλας

Κύριοι Προϊστάμενοι, Νοιώθω την ιδιαίτερη ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να απευθυνθώ σε καθέναν από τους μαθητές και τις μαθήτριες που παρέλασαν, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου της 25η: Μαρτίου, παρά τις ιδιαίτερα αντίξοες καιρικές συνθήκες

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος μαζί με τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης ΑΜΘ κ. Μιχάλη Αμοιρίδη, υποδέχτηκαν σήμερα Δευτέρα 07 Σεπτεμβρίου 2015 στο Διοικητήριο Καβάλας, τον Dr Heinz Klausmann, Γερμανό αθλίατρο, δημοσιογράφο και ποδηλάτη

Συνάντηση μεταξύ των περιφερειακών συμβούλων Καβάλας και του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θεόδωρο Μαρκόπουλο πραγματοποιήθηκε στην αντιπεριφέρεια Καβάλας. Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση που για έργα που μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω ΕΣΠΑ στον νομό Καβάλας

Την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015 ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Καβάλας, Πύραρχος κ. Σωτήρης Κορέλας, επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο στο γραφείο του. Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον Διοικητή για όλα τα θέματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και την Περιφερειακή Ενότητα Θάσου

Την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015 ο Αντισμήναρχος (Ι) - ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ του Αεροπορικού Αποσπάσματος Χρυσούπολης, κ. Μαυρίδης Γεώργιος επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θεόδωρο Α. Μαρκόπουλο στο γραφείο του.