Θέμης Ζεκερίδης

Η εξόδιος ακολουθία του γιατρού και δημάρχου Δοξάτου Θέμη Ζεκερίδη τελέστηκε σε κλίμα ανείπωτης θλίψης την Τρίτη 20 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό Αγίων Δημητρίου – Γεωργίου στα Κύργια, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωρόθεο, ο οποίος κατά τη σύντομη ομιλία του και απευθυνόμενος στην οικογένεια του Θέμη Ζεκερίδη τους μετέφερε λόγια αγάπης και παρηγορίας.

Την Τρίτη 20 Ιουνίου η κηδεία του γιατρού και δημάρχου Δοξάτου Θέμη Ζεκερίδη ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών από τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Αμφίπολης – Δράμας το πρωί του Σαββάτου 16 Ιουνίου.

Σφοδρή ήταν η σύγκρουση, όπως όλα δείχνουν και όπως διαπιστώνεται από τη φωτογραφία του InfoNews24, που στοίχισε τη ζωή στον γιατρό και δήμαρχο Δοξάτου Θέμμη Ζεκερίδη.

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του γιατρού και δημάρχου Δοξάτου Θέμη Ζεκερίδη, έστειλε και ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης.

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς μετά από τροχαίο, ο γιατρός και δήμαρχος Δοξάτου και Θέμης Ζεκερίδης, με την Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Καβάλας αν εκφράζει με ανακοίνωση της, την οδύνη της.

Στο νοσοκομείο Δράμας, μετά από τροχαίο στο ύψος της του Ροδολίβους κατέληξε από ανακοπή καρδιάς ο γιατρός χειρουργός και δήμαρχος Δοξάτου Θέμης Ζεκερίδης.

Θιγμένος με τη διοίκηση της ΔΕΥΑ Καβάλας δήλωσε στον KavalaNews 102,8 ο δήμαρχος Δοξάτου Θέμης Ζεκερίδης με αφορμή την κατασκευή του έργου δικτύου ύδρευσης στον πρώην δήμο Φιλίππων. 

Συνάντηση με τον νέο Δήμαρχο Δοξάτου κ. Θεμιστοκλή Ζεκερίδη είχε στο γραφείο του στην Κομοτηνή ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ.