ΤΕΒΕ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η παράδοση των δώρων αγάπης της ΟΕΒΕ Ν. Καβάλας της δράσης «Χριστούγεννα για όλους».

Άρχισε το πρωί της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου 2021, η διανομή τροφίμων για τους 1.218 δικαιούχους (Καβάλα 1.016 - Δημοτική Ενότητα Φιλίππων 202) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α.).

Τέσσερα είναι τα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στον  ΕΦΚΑ Καβάλας – πρ. ΤΕΒΕ εξαιτίας κρουσμάτων. 

Κλείνει προληπτικά το τμήμα Καβάλας του ΕΦΚΑ – πρ. ΤΕΒΕ Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού, ενώ ακολουθείται η διαδικασία που προβλέπουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων (Ο.Ε.Β.Ε.) Ν. Δράμας ενημερώνει τα μέλη της ότι πρόσφατη δικαστική απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κορίνθου υποχρεώνει τον Ο.Α.Ε.Ε.

"Στεκόμαστε απόλυτα αλληλέγγυοι στην προσφυγή αυτή που εκδικάζεται την ερχόμενη Τρίτη 16 Ιουνίου, ελπίζοντας σε μια δίκαιη απόφαση, μιας και η παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες είναι ένας από τους βασικούς κανόνες συγκρότησης ενός ελεύθερου κράτους"...  

Με ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Καβάλας (ΟΕΒΕΚ) εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αναβλήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα των επαγγελματιών κατά του ασφαλιστικού τους ταμείου ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ).