Συμβάσεις Εργασίας

Συμβάσεις κατά… παραγγελία, εργαζόμενοι ακόμη και μηδενικών ωρών, φέρνει το εργασιακό νομοσχέδιο, το οποίο αναμένεται να δοθεί τις επόμενες ημέρες σε δημόσια διαβούλευση.

Τέσσερις παρεμβάσεις, ώστε να μην υπάρξουν αδικίες κατά την επιστροφή ποσών της επιστρεπτέας προκαταβολής από επιχειρήσεις, προτείνει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Θέμα: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων στη σχολική καθαριότητα και προσλήψεις νέου μόνιμου προσωπικού καθαριότητας για την επαρκή κάλυψη των σχολικών μονάδων

Τα Παραρτήματα Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, προτείνουν στην κυβέρνηση την παράταση των συμβάσεων, λόγω δικαίου αιτήματος των εργαζομένων της ΣΟΧ 2/2018 του Ελληνικού Κτηματολογίου, για την υποστήριξη των Διευθύνσεων Δασών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Πάνω από 150 σχολικές καθαρίστριες από τον Νομό Καβάλας θα ενταχθούν στην ρύθμιση για δίχρονες συμβάσεις εργασία σημείωσε σε δηλώσεις της η πρόεδρος των σχολικών καθαριστριών Φωφώ Στρουμπούλη