σύλληψη διακινητών

Συνελήφθησαν χθες (6-4-2022), σε περιοχές της Καβάλας και της Δράμας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, τρεις (3) διακινητές, δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες. 

Συνελήφθησαν χθες (1-9-2021) το πρωί, στους νομούς Καβάλας και Δράμας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Δράμας δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μη νόμιμους μετανάστες. 

 

Συνελήφθησαν χθες (20-11-2020) το μεσημέρι, στους νομούς Έβρου και Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Καβάλας, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (26-10-2020) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Συνελήφθησαν χθες (22-10-2020), στους νομούς Ροδόπης, Ξάνθης και Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Καβάλας, τρεις (3) διακινητές, δύο αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, μη νόμιμους μετανάστες. 

Συνελήφθησαν χθες και σήμερα (18 και 19-10-2020), στους νομούς Ξάνθης και Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης και Καβάλας, τέσσερις (4) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

 Συνελήφθησαν την 24-9-2020, στους νομούς Έβρου και Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Καβάλας, τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

 

Συνελήφθησαν χθες (18-9-2020) το απόγευμα, στους νομούς Ξάνθης και Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Καβάλας τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Συνελήφθησαν χθες (4-9-2020) στους νομούς Ροδόπης και Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Καβάλας, τέσσερις (4) διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους Εισαγγελείς

Συνελήφθησαν χθες (3-8-2020) το απόγευμα στο νομό Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Συνελήφθησαν την 6 και 7-7-2020, στους νομούς Έβρου και Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Καβάλας, δύο (2) διακινητές, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, οι οποίοιπροωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις,

Συνελήφθησαν χθες και σήμερα (14 και 15-6-2020) από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Καβάλας και Ξάνθης, τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά είκοσι τρεις (23) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν δύο ημεδαπές

Συνελήφθησαν χθες (2-5-2020) το βράδυ στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, δύο (2) διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.

Συνελήφθησαν την 10/11-2-2020, στους νομούς Έβρου και Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Καβάλας, έξι (6) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 50, 46, 45, 43, 19 και 18 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται σε δύο διαφορετικές υποθέσεις

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, προχθές το βράδυ στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, συνέλαβαν τον 50χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί λεωφορείο και να μεταφέρει,

Συνελήφθησαν χθες (15-11-2019) το πρωί, στους νομούς Έβρου και Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Καβάλας, πέντε (5) αλλοδαποί, ηλικίας 32, 21, 18, 18 και 15 ετών

56 διακινητές συνέλαβε μόνο τον μήνα Σεπτέμβριο η αστυνομία ενώ συνελήφθησαν και 1.446 αλλοδαποί για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα, όπως αναφέρεται στο μηνιαίο δελτίο που εκδίδεται από την γενική αστυνομική διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 

Τελικά, εντός του οικισμού, οι αστυνομικοί εντόπισαν το ένα όχημα ακινητοποιημένο πλησίον των σιδηροδρομικών γραμμών, το δεύτερο να έχει προσκρούσει στο ανάχωμα των σιδηροδρομικών γραμμών και το τρίτο να έχει προσκρούσει στο δεύτερο όχημα.

Συνελήφθησαν στις 4-10-2019, στους νομούς Θεσσαλονίκης και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Ροδόπης, τρείς (3) διακινητές, ένας 19χρονος ημεδαπός και δύο αλλοδαποί, ηλικίας 27 και 25 ετών

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.

Συνελήφθησαν στις (7-9-2019) το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 50 και 21 ετών, οι οποίοιπροωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Συνελήφθησαν την 27 και 30-4-2019, στους νομούς Έβρου και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Ροδόπης, πέντε (5) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 28, 27, 27, 24 και 17 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά είκοσι έξι (26) μη νόμιμους μετανάστες. 

Συνελήφθησαν την 14 και 15-4-2019, στους νομούς Ροδόπης και Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Καβάλας, τρεις (3) διακινητές, εκ των οποίων ένας 28χρονος ημεδαπός και δύο αλλοδαποί, ηλικίας 24 και 20 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της ώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες. 

Κατασχέθηκαν συνολικά τέσσερα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ένα μαχαίρι, οι πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ένα πλαστό έγγραφο, ένα tablet, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά. 

Συνελήφθησαν χθες (24-1-2019) το πρωί, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, απόαστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) διακινητές, ένας 53χρονος αλλοδαπός και ένας 23χρονος Έλληνας,

Συνελήφθησαν χθες (14-1-2019), στους νομούς Ροδόπης και Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Καβάλας, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 35 και 29 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά δεκαέξι (16) μη νόμιμους μετανάστες. 

Συνελήφθησαν την 31-10-2018, στο νομό Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, τέσσερις (4) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 54, 28, 27 και 24 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά σαράντα δύο (42) μη νόμιμους μετανάστες. 

Συνελήφθησαν χθες (30-9-2018) το απόγευμα, στους νομούς Ροδόπης και Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 20 και 16 ετών

Συνελήφθησαν 3 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ.  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε, το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης. 

 

Σελίδες