Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών

Ανοιχτή επιστολή προς την πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας, κ. Θοδώρα Βαβαλέσκου και τα μέλη Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας, στέλνει ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Καβάλας, Χρήστος Ποτόλιας.

Στην Καβάλα θα προβληθούν οι ταινίες του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας 2022

Ο Σ.Φ.Γ.Τ. Καβάλας ανακοινώνει ότι προχωρά στη διαδικασία για την έκδοση του τέταρτου τεύχους του περιοδικού «νέο Υπόστεγο».

Ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών και η Κινηματογραφική Λέσχη ανακοίνωσαν το πρόγραμμα των ταινιών για το καλοκαίρι στον θερινό κινηματογράφο «Ζέφυρο» .

Ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων & Τεχνών Καβάλας σας προσκαλεί την Κυριακή 16 Ιουνίου και ώρα 20:30 στην Στέγη του για μια μουσική βραδιά με δημιουργίες του Απόστολου Βαφέα.
 

Η θεατρική ομάδα του ΣΦΓΤ Καβάλας παρουσιάζει το έργο " Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ" του Άρθουρ Σνίτσλερ, από την Πέμπτη 4 μέχρι και την Κυριακή 7 Απριλίου, στο θεατράκι της Στέγης καθημερινά στις 9:15 το βράδυ.

Τα Αστικά μονόπρακτα είναι συναντήσεις ανθρώπων σε αναζήτηση ανθρώπου. Πρόκειται για συνταγές επικοινωνίας με υλικά μοναξιάς. Είναι μικροί διάλογοι - ενίοτε μονόλογοι - πού εκτυλίσσονται σε μια μεγάλη πόλη: σε Μετρό, σε στάσεις λεωφορείων, σε πλατείες, σε γραφεία, σε καφέ. 

3η εβδομάδα προβολών! Από Τρίτη 14 και μέχρι την Κυριακή 19 Ιουλίου, θα ακολουθούμε κάθε βράδυ τη Μαριόν Κοτιγιάρ για ‘‘Δύο ημέρες, μία νύχτα’’ υπό το σκηνοθετικό βλέμμα των αδερφών Νταρντέν. Δύο ημέρες, μία νύχτα (Deux jours, une nuit)