Social Media

Σε κανονική λειτουργία επανέρχονται το απόγευμα της Τρίτης το Facebook και το Instagram έπειτα από πρόβλημα αδιευκρίνιστης φύσης που κλείδωσε τους χρήστες έξω από τους λογαριασμούς τους από τις 17.00 ώρα Ελλάδας.

Δύο οδηγοί, ηλικίας 62 και 29 ετών, συνελήφθησαν στην Αττική, καθώς έτρεχαν μέχρι και με 292 χιλιόμετρα την ώρα και αναρτούσαν στα social media βίντεο με τα... “κατορθώματά” τους.

Σύμφωνα με άρθρο των unboxholics.gr, τα πασίγνωστα social media Facebook και Instagram θα γίνουν και συνδρομητικά στην Ελλάδα, προσφέροντας μια προαιρετική επιλογή των €9.99 ανά μήνα. 

Το Instagram μετρά περισσότερους από 1,2 δισ. ενεργούς χρήστες και μέχρι την έλευση του Tik Tok ήταν το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που προτιμούσαν οι νεαρότερες ηλικίες. 

Πρόστιμο ύψους 345 εκατ. ευρώ επιβλήθηκε στο TikTok για παραβίαση της νομοθεσίας της ΕΕ περί δεδομένων κατά τον χειρισμό των λογαριασμών των παιδιών, συμπεριλαμβανομένης της αποτυχίας να προστατεύσει το περιεχόμενο των ανήλικων χρηστών από τη δημόσια θέα.

Επικό αποχαιρετιστήριο τρολάρισμα της Minos EMI στον Πέτρο Ιακωβίδη, που υπέγραψε στην ανταγωνιστική εταιρεία Panik Records.

Μπορεί ο ΑΟΚ να μην τα κατάφερε στο γήπεδο την προηγούμενη ποδοσφαιρική σεζόν, αλλά διέπρεψε σε άλλους τομείς, όπως σε αυτόν της επικοινωνίας.

Στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καταγγέλλονται το τελευταίο διάστημα περιπτώσεις αλίευσης των στοιχείων εισόδου σε λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (user name & password), με πρόσχημα την ολοκλήρωση της επίσημης πιστοποίησης των λογαριασμών τους (verify account – bluetick). 

Σύμφωνα με το Downdetector, και οι τρεις πλατφόρμες είχαν πέσει και το πρόβλημα εμφανίζεται σε όλον τον κόσμο. Το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί μερικώς, καθώς κάποιοι χρήστες επανέκτησαν πρόσβαση, αλλά κάποιοι άλλοι εξακολουθούν να έχουν δυσκολίες πρόσβασης. 
 

29 σακούλες σκουπιδιών μάζεψε μια ομάδα Καβαλιωτών από τρείς περιοχές της Καβάλας χθές, Τρίτη 20 Αυγούστου 2019.

 

"Φωτιά" έχουν πάρει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αναρτήσεις αιρετών, βουλευτών, δημοτικών συμβούλων, στελεχών κομμάτων αλλά και πολιτών από τον Νομό Καβάλας που βρίσκονται στις Πρέσπες για να διαμαρτυρηθούν για την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων.