Σχέδιο Πόλης

Ο βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης με ανακοίνωση του ενημερώνει για την παράταση της προθεσμίας για την κατά παρέκκλιση δόμηση σε εκτός σχεδίου πόλεως περιοχές.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Η Καβάλα Μπροστά” Γιάννης Εριφυλλίδης με ανακοίνωση του αναφέρει χαρακτηριστικά πως υπάρχει “μεγάλο μπλέξιμο με τα οικόπεδα που είναι δεσμευμένα από το Σχέδιο Πόλης και δεν αποζημιώνονται οι ιδιοκτήτες τους!”

Για τα έργα που πρόκειται να υλοποιήσει το επόμενο διάστημα στην περιοχή του Περιγιαλίου για την εφαρμογή του σχεδίου πόλης ενημέρωσε χθες τους κατοίκους ο δήμαρχος Καβάλας

Ο Δήμος Καβάλας καλεί τους ιδιοκτήτες ακινήτων του Περιγιαλίου αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο σε εκδήλωση-ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου 2022 και ώρα 18:30 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου στις Νέες Εργατικές Κατοικίες.

Καλούμε, λοιπόν, ΟΛΕΣτις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να συνδράμουν στην προσπάθεια μας και να συνεργαστούν, όπως έχουν κάνει ήδη για το θέμα του ΤΑP, ώστε να μην γίνουν άλλα λάθη με το Περιγιάλι. 

Οι ελπίδες μας πως η κύρωση της Πράξης Εφαρμογής και η ένταξη της περιοχής μας στο Σχέδιο Πόλης, θα οδηγήσει σε έργα ανάπλασης, που θα αλλάξουν την εικόνα της, ενώ θα μας επιτρέψουν να έχουμε ένα σχετικά ανεκτό βιοτικό επίπεδο, έχουν πλέον εξανεμιστεί.

Η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα απαντώντας σε ερώτηση του τηλεοπτικού σταθμού ENACHANNELαναφορικά με τις κατηγορίες που εξέφρασε ο επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» Κωστής Σιμιτσής, για την καθυστέρηση στην εξέλιξη των διαδικασιών για το σχέδιο πόλης, δήλωσε:

Με δόσεις ή και εφάπαξ με έκπτωση μπορούν να αποπληρώσουν την εισφορά σε χρήμα περισσότεροι από 1.500 ιδιοκτήτες ακινήτων στο Περιγιάλι. Η δήμαρχος Καβάλας ανακοίνωσε ότι ο Δήμος καταχώρησε στο Κτηματολόγιο την Πράξη Εφαρμογής του σχεδίου πόλης Περιγιαλίου… Δείτε ΒΙΝΤΕΟ με τις αναλυτικές ανακοινώσεις, τις προϋποθέσεις δόμησης και τα επόμενα στάδια...