ΣΕΠΕ

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ρωτούν εάν αληθεύει ότι το υπ. Εργασίας προτίθεται να μεταφέρει τις αρμοδιότητες του ΣΕΠΕ στον ΟΜΕΔ δίνοντας το τελειωτικό χτύπημα στη λειτουργία του ΣΕΠΕ και απαξιώνοντας τη διαδικασία επίλυσης εργατικών διαφορών εις βάρος των εργαζομένων.

 

Στη φωτογραφία επάνω: ο ιθύνων νους του Classter Νίκος Νίκου (αριστερά) με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρ

Η ΝΔ θεωρεί ότι θα φέρει την «ανάπτυξη» αν διαλύσει τις εργασιακές σχέσεις κι αν επιβάλλει την μαύρη και απλήρωτη εργασία, τα ωράρια-«λάστιχο» και την απόλυτη εργοδοτική αυθαιρεσία. Οραματίζονται μια επιχειρηματικότητα με εργαζόμενους-σκλάβους. 

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Επιδοτούμενης Κατάρτισης και Πρακτικής Άσκησης για Άνεργους Νέους, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) ως συνδικαιούχος με την Ειδική Υπηρεσία Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ – Τομέας Απασχόλησης και Κοινωνικής Οικονομίας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Ψήφο εμπιστοσύνης στο ηλεκτρονικό εμπόριο δίνουν, πλέον, όλο και περισσότεροι Έλληνες σύμφωνα με την ετήσια έρευνα ηλεκτρονικού εμπορίου του ELTRUN με τη συμμετοχή 1.300 online αγοραστών που διεξήχθη την περίοδο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου 2017. Τα λεπτομερή αποτελέσματα της έρευνας ανακοινώθηκαν στο 13ο eBusiness Forum, που οργανώνουν το ΕΙΠ/ΕΕΔΕ και το ELTRUN/ΟΠΑ.