πυροβολισμός

Νεκρός εντοπίστηκε στο σπίτι του στις Ελευθερές Παγγαίου το βράδυ του Σαββάτου 12 Φεβρουαρίου ένας 45χρονος κάτοικος της περιοχής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρει τραύματα από όπλο. Στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία ενώ αναμένεται και ο ιατροδικαστής. 

Νεκρός από πυροβολισμό έπεσε ένας 35χρονος άνδρας στη Μεσορόπη του Δήμου Παγγαίου λίγο πριν τη 1:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου. Στο σημείο του συμβάντος έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η αστυνομία.

Ένας ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό σε διαμέρισμα στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου απέναντι από το δημαρχείο Καβάλας. Το πτώμα σύμφωνα με πληροφορίες βρήκε συγγενείς τού ηλικιωμένου που μπήκε στο διαμέρισμα και ειδοποίησε την αστυνομία.

Για “σειρά δολοφονιών Αλβανών” κάνει λόγο το Υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας, σχολιάζοντας την ανθρωποκτονία του 18χρονου στην Καβάλα την οποία “αθροίζει” σε ανόμοια περιστατικά του τελευταίου μή

Βρέθηκε σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο δράστης της δολοφονίας του 18χρονου ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός στο κέντρο της Καβάλας, από πυροβολισμό, το βράδυ της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου (