Πυροσβεστική

Τη Δευτέρα (29/04), φωτιά εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητο στην Εγνατία οδό, στο ύψος του αεροδρομίου της Χρυσούπολης. 

Η Πυροσβεστική υπηρεσία Καβάλας απεγκλώβισε μία γυναίκα από οικία στην οδό Νόρμαν, το μεσημέρι της Τετάρτης (24/04).

Φωτιά εκδηλώθηκε την Τρίτη (23/04), στο γυάλινο κτίριο, που είναι δίπλα στο παλιό νοσοκομείο της Καβάλας.

Το πρωί της Τετάρτης (17/04), ξέσπασε πυρκαγιά στις Κρηνίδες Καβάλας.

Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου 13 Απριλίου στη λιβαδική έκταση στην περιοχή Μοναστηράκι του δήμου Νέστου.

Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση ΑΜΘ ανακοινώνει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν εκδηλωθεί αρκετές δασικές και αγροτοδασικές πυρκαγιές και εφιστά την προσοχή των πολιτών.

Τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε άνδρας από ΙΧΕ όχημα, συνεπεία εκτροπής του στη Σκάλα Σωτήρος στη Θάσο.

Έντονος καπνός από τη βιομηχανία “Καρπός” στη Λυδία Καβάλας ανησύχησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το απόγευμα της Τρίτης (12/03).

Το απόγευμα της Δευτέρας (04/03), ένα επιβατικό αυτοκίνητο που κινούνταν από την Καβάλα προς το Παληό, έχασε την πορεία του και έπεσε πάνω σε κολώνα φωτισμού.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου στην επαρχιακή οδό από Ποντολίβαδο προς παραλία Τιμαρίου στον Δήμο Νέστου όταν όχημα εξετράπη της πορείας του. 

Επίσκεψη του υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελου Τουρνά στην Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Καβάλας, πραγματοποιήθηκε την  Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2024.

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (09/02) σε τριώροφο σπίτι στην οδό Καραϊσκάκη στην Καβάλα.

Τα προβλήματα της στελέχωσης σε προσωπικό στην πυροσβεστική υπηρεσία Καβάλας και η αναδιάταξη του πυροσβεστικού κλιμακίου Θάσου ήταν τα βασικά θέματα που απασχόλησαν την συνάντηση του Θόδωρου Μαρκόπουλος με στελέχη της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (02/02), στο Παληό Καβάλας δίπλα σε σπίτια.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις από Καβάλα και Ελευθερούπολη έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά που ξέσπασε κοντά στον βιολογικό καθαρισμό της Νέας Περάμου, το απόγευμα της Δευτέρας (29/01).

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου κοντά στον βιολογικό καθαρισμό της Νέας Περάμου, λίγα μέτρα από την παραλιακή Εγνατία.

Αντιμέτωποι με σχετικά περιορισμένες υλικές ζημιές είναι τελικά οι ιδιοκτήτες των δυο σπιτιών στην περιοχή Προφήτη Ηλία στην Καβάλα, μετά το περιστατικό πυρκαγιάς. 

Αποστρατεύθηκε μετά από 33 χρόνια υπηρεσίας, ο διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κωνσταντίνος Κούκουρας, με τον βαθμό του Αντιστράτηγου Πυροσβεστικού Σώματος.

Σελίδες